Gönderen Konu: biri face üzerinden mesaj atmış MOPİGEX  (Okunma sayısı 3970 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
Ynt: biri face üzerinden mesaj atmış MOPİGEX
« Yanıtla #20 : 25 Nisan 2011, 21:35:09 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yaa bu rio hediyesi kazandığımız mı???

evet maalesef o
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 25 Nisan 2011, 21:36:48 »
bence bilgilerle birşeyler yapılmaya kalkılsa bile cinebonus bunu yanına bırakmaz yine çünkü hepimiz o isime güvenerek yolladık bilgileri kendi ismi için işin peşini bırakmayacaktır sahtekarlara da ders olur umarım
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #22 : 25 Nisan 2011, 21:37:03 »
vatansever ; kesinlikle yazmalısın..içinde kalmasın..bende gerekli bilgileri çok öncesinde bildirmiştim..yazdığın her şeyi dikkate alıyor Cinebonus..Saygın bir firma olduğunu bir kez daha kanıtladı..Lakin için rahat olsun ve huzurunu bozmasın..Onun derdi şu sıralar nasıl kurtulurum..Çok zor şu saatten sonra..Zamanaşımı diye bir şey de yok bu durumda..Kaçışı yok ve sonu belli... :)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 25 Nisan 2011, 21:39:02 »
vatansever ; kesinlikle yazmalısın..içinde kalmasın..bende gerekli bilgileri çok öncesinde bildirmiştim..yazdığın her şeyi dikkate alıyor Cinebonus..Saygın bir firma olduğunu bir kez daha kanıtladı..Lakin için rahat olsun ve huzurunu bozmasın..Onun derdi şu sıralar nasıl kurtulurum..Çok zor şu saatten sonra..Zamanaşımı diye bir şey de yok bu durumda..Kaçışı yok ve sonu belli... :)

cinebınus sayfasında iletişim var yazdım adresimizi verdiğimizi hediye kazanınca bizi beklentiye soktuklarını sizde yazın bence

teşekkürlerr
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #24 : 25 Nisan 2011, 21:43:30 »

cinebınus sayfasında iletişim var yazdım adresimizi verdiğimizi hediye kazanınca bizi beklentiye soktuklarını sizde yazın bence

teşekkürlerr

merak etme ilk ben yaptım bu ikazı zaten..T.C. olsaydı senin adına sanal mağazalardan alışveriş yapabilirdi..Yasadışı bir şeyler yaparken senin T.C. numaranı kullanabilirdi..Yada yurtdışından gümrükten kaçak geçen elektronik ürünlerde senin adına işlem yapabilirdi..Fatura irsaliyesini senin adına düzenlerdi..Dikkat edelim..T.C. adresini verme konusunda sayısız düşünmeliyiz..Bu saydıklarım birer örnek..Yani endişelenme..Cinebonus bu işin peşini bırakmaz.. :)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...