0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kızlar insanlık hali baktım göremedim yazdınızmı hangi kargo ile geldi
eşimin doğum gunu hediyesi olcak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineşimin doğum gunu hediyesi olcak ayy benimde eşimin yrn doğumgünü hediyesini almıştım gerçi ama inşallah buda bugün gelir onuda eklerim diğer hediyeme
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineşimin doğum gunu hediyesi olcak ayy benimde eşimin yrn doğumgünü hediyesini almıştım gerçi ama inşallah buda bugün gelir onuda eklerim diğer hediyeme seti verme o zaman sakla yıldönümünde yeni almışsın gibi verirsin..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineşimin doğum gunu hediyesi olcak ayy benimde eşimin yrn doğumgünü hediyesini almıştım gerçi ama inşallah buda bugün gelir onuda eklerim diğer hediyeme seti verme o zaman sakla yıldönümünde yeni almışsın gibi verirsin.. demi doğruu ama ben dayanamam kii bişey alınca yada evde olunca vermedne duramam çok sabırsızım gerçi hazirandada yıldönümümüz kendimi tutabilirsem vermiycem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineşimin doğum gunu hediyesi olcak ayy benimde eşimin yrn doğumgünü hediyesini almıştım gerçi ama inşallah buda bugün gelir onuda eklerim diğer hediyeme seti verme o zaman sakla yıldönümünde yeni almışsın gibi verirsin.. demi doğruu ama ben dayanamam kii bişey alınca yada evde olunca vermedne duramam çok sabırsızım gerçi hazirandada yıldönümümüz kendimi tutabilirsem vermiycem o zaman bak yıldönümü hediyemide şimdiden param varken aldım o gün bekleme de, ayy çok zeki gördüm kendimi.. bide kendim çenemi tutabilsen benim adama şunu kazandım bunu kazandım deyince almışım saymıyo onları..