CarrefourSA'dan Yapacağınız Orkid Alışverişlerinizde iPhone 4 Hediye
5 yıldızlı Orkid Korumasında 5 yıldızlı hediye!
15 - 26 Nisan tarihleri arasında tüm CarrefourSA Hipermarketlerinden CarrefourSA Axess ya da CarrefourSA Plush Card ile 5 TL'lik Orkid alışverişlerinizde çekilişi katılma hakkı kazanacaksınız Yapılacak çekiliş sonucunda 10 Kişiye iPhone 4 Hediye edilecektir.
çekiliş ve sonuç deteylarını bulan var ise koyabilir
bu konu bir ara forumda açıldı, bende ona istinaden alışveriş yaptım sonuçlar için ve kampanyadan emin olmak için tekrar arayım dedim forumda bulamadım, teşekkürler konu için
aratıp açtım, forumda açılmamış olmasına şaşırdım hatta, ama tabi var olan bir konunun da ortadan kaybolması ilginç olmuş biraz?
Sonuçlar 09.05.2011 de Akşam gazetesinde olacakmış. Sadece sonuç tarihine bakabildim. Promosyoncu dolaşıp duruyordu yanımda o yüzden. : )
10 kişi derken her illerde 10 kişi mi? yoksa türkiye genelindemi..... 
keşke öyle olsa ama genel

toplam 10 adet
Bugünmü aklına geldi açmak

Burda carfur olmayınca kartları carfur olan bir memlekete yolladım.Arıycaz yarın artık napalım..
arkadaşlar carrefour expreslerde de olur mu ?
arkadaşlar carrefour expreslerde de olur mu ?
Tam metin yazılmamış.O yüzden expreste görsel varsa eger onun altında yazan minik yazılarda yazar ona bak derim.
aratıp açtım, forumda açılmamış olmasına şaşırdım hatta, ama tabi var olan bir konunun da ortadan kaybolması ilginç olmuş biraz?
carrefour çekilişleri iyi duyurulmadığından malum kampanya duyuru siteleri de yayınlamıyor.
bilmeden katılan çok olur, malum kart ile katılım