Bağlanılan Hatırlatmalar

• nursencehersey10kişi battaniye: 10 Mayıs 2011 - 12 Mayıs 2011

Gönderen Konu: nursence hersey|doğrucanmobilya ile10 kişiye battaniye hediye(22 Nisan-12Mayıs)  (Okunma sayısı 5412 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar  :(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı oyaylali

• Deneyimli Kampanyacı
keşke polar battaniyenin görseli olsaydı. siteyi çok inceledim fakat bulamadım. katılıp katılmamak konusunda o yüzden kararsız kaldım.
Özlem'in Güncesi

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
istedim görsel ama hazır olmadıgını soyledıler  ;)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
birde bu şekil kampanyalar için özel hazırlatmışlar zayen face sayfalarındada yarışmaları var onlarada bu battaniyelerden veriyorlar baktınızsa eger onlar şifre bularak kazanmaya calısıyo bızımkı daha basıt o yüzden katılımlarnızı beklerım hemde 10 kişi

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
katıldım.kargo bizemi ait kazanırsak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı platinez

• Yeni Kampanyacı
  • *
kargo oldukç pahalıya gelebilir......ürün hafif olmayacaktır....katılacaklar dikkat...

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
katıldım.kargo bizemi ait kazanırsak
[/q

evet kazanana ait kargo

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
kargo oldukç pahalıya gelebilir......ürün hafif olmayacaktır....katılacaklar dikkat...
ne kadar tutar bilemiyorum isteyen katılıyor sonucta  ;)

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
katılımlar için son günler arkadaşlar

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
bu battaniyeden kazanmıştım kompozisyon yarışmasında. morumsu gibi peluşla polar arası  battaniye . çok şık hafif . yurt içi kargoyla yolluyorlar kesin 7 tl tutar . bilgi mahiyetinde yazmak istedim karaRSIZ KALANLARA.. isterseniz yarın resim çekip ekleyebilirim  ;)

nursen ayrıca seni kutluyorum maşallah ne güzel kampanyaların var bol bol kazanırsın ve kazanırız inşallah..
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..