0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben yaklaşık 10 tane yapmıştım 3 tane kazanmışım sadece 3 tanesinde tc yoktu ve o kadar çabul yaptımki aynı soyaddan en fazla 3 tane kazandırmışlar yazık annemlere veremmişler Nursen Abla hiç yoktan iyidir..Beterin beteri var.. bencede çekiliş yapmışlar sanırım yada aynı soyadları elediler onu demek istedim yok elemediler aynı soyadları..Bir arkadaşımda rekor..Açıklama yapmayayım..Yalnız tebrikler ona..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben yaklaşık 10 tane yapmıştım 3 tane kazanmışım sadece 3 tanesinde tc yoktu ve o kadar çabul yaptımki aynı soyaddan en fazla 3 tane kazandırmışlar yazık annemlere veremmişler Nursen Abla hiç yoktan iyidir..Beterin beteri var.. bencede çekiliş yapmışlar sanırım yada aynı soyadları elediler onu demek istedim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben yaklaşık 10 tane yapmıştım 3 tane kazanmışım sadece 3 tanesinde tc yoktu ve o kadar çabul yaptımki aynı soyaddan en fazla 3 tane kazandırmışlar yazık annemlere veremmişler Nursen Abla hiç yoktan iyidir..Beterin beteri var..
ben yaklaşık 10 tane yapmıştım 3 tane kazanmışım sadece 3 tanesinde tc yoktu ve o kadar çabul yaptımki aynı soyaddan en fazla 3 tane kazandırmışlar yazık annemlere veremmişler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben yaklaşık 10 tane yapmıştım 3 tane kazanmışım sadece 3 tanesinde tc yoktu ve o kadar çabul yaptımki aynı soyaddan en fazla 3 tane kazandırmışlar yazık annemlere veremmişler Nursen Abla hiç yoktan iyidir..Beterin beteri var.. bencede çekiliş yapmışlar sanırım yada aynı soyadları elediler onu demek istedim yok elemediler aynı soyadları..Bir arkadaşımda rekor..Açıklama yapmayayım..Yalnız tebrikler ona.. ama ben herkese yapmıştımki zaten konuyuda ben açmıştım ama tclerde eksik değildi sonralarda yazmaya başladım devrim
ailem ve ben 9 adet deodorant kazanmışız..tüm tcleri vermiştim ..iyi ki yapmışım...