Gönderen Konu: MONOPOLY ÇILGINLIĞI BURGER KING'de 10 VW POLO- 100 IPAD 20 Nisan -31 Temmuz  (Okunma sayısı 36489 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: MONOPOLY ÇILGINLIĞI BURGER KING'de 10 VW POLO- 100 IPAD
« Yanıtla #130 : 06 Ağustos 2011, 11:14:00 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
3 aylık kampanya en az 1 milyon katılım garanti olur,katılanlara bol şans: )

1 milyon az bence, çok iyimsersin. Reklamları bir dünya dönüyor. Her hafta bir araba kampanyası varken billboardlar hariç reklam yoktu, böyle bedavalar, hediyeler yoktu. Ayrıca o zaman bu kadar şubeleri de yoktu. Adamlar şimdi Hatay, Adana, Antep Türkiye'nin en ücra köşeleri de dahil Tüm Türkiye'ye şube açtılar. İstanbul'un en ücra köşelerine de tabi :) Kartal, Sarıyer şubeleri de açıldı bu sene.  Hakkari'ye falan da yakında açarlar  ;D Bence 2 milyonu çok rahat geçecek.

O değil de ben bu sene ilk defa Ankara'yı çok detaylı gezdim. Yok böyle birşey adım başı Burger King var Kızılay'ın çevresinde  ;D

Forumun istatistikçisi sakaryazede yanılmaz

Çevrimdışı waybe

• Deneyimli Kampanyacı
hayırlısı olsun .
Coca Cola Açma Halkası İçin Özel Mesaj Atınız. Teşekkürler.Kargo ile Gönderim Vardır.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Ynt: MONOPOLY ÇILGINLIĞI BURGER KING'de 10 VW POLO- 100 IPAD
« Yanıtla #132 : 06 Ağustos 2011, 19:08:48 »
3 aylık kampanya en az 1 milyon katılım garanti olur,katılanlara bol şans: )

1 milyon az bence, çok iyimsersin. Reklamları bir dünya dönüyor. Her hafta bir araba kampanyası varken billboardlar hariç reklam yoktu, böyle bedavalar, hediyeler yoktu. Ayrıca o zaman bu kadar şubeleri de yoktu. Adamlar şimdi Hatay, Adana, Antep Türkiye'nin en ücra köşeleri de dahil Tüm Türkiye'ye şube açtılar. İstanbul'un en ücra köşelerine de tabi :) Kartal, Sarıyer şubeleri de açıldı bu sene.  Hakkari'ye falan da yakında açarlar  ;D Bence 2 milyonu çok rahat geçecek.

O değil de ben bu sene ilk defa Ankara'yı çok detaylı gezdim. Yok böyle birşey adım başı Burger King var Kızılay'ın çevresinde  ;D

Forumun istatistikçisi sakaryazede yanılmaz

Görünen köy klavuz istemiyor  ;)

Bu grafik  herşeyi anlatıyordu zaten. (2009 yılı Burger King 14 haftada 14 Audi A3 çekilişleri )
« Son Düzenleme: 06 Ağustos 2011, 19:12:26 Gönderen: sakaryazede »
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
geçmiş yıllarda audi verilirken şimdi polo verilmesi hakkındaki istatiskileri de alalaım ???

Çevrimdışı yeliz08

• Deneyimli Kampanyacı
ipad in audi out ayancım  ;D

Çevrimdışı skaya87

• Yeni Kampanyacı
  • *
Peki  sonuçlar neden 09.08 de açıklanıyor çünkü çekiliş 05.08 de yapıldı fikri olan varmı? üstadlar... ???

Çevrimdışı shadow06

• Yeni Kampanyacı
  • *
Peki  sonuçlar neden 09.08 de açıklanıyor çünkü çekiliş 05.08 de yapıldı fikri olan varmı? üstadlar... ???

bütüm çekilişlerin çekiliş tarihi ile sonuç açıklanma tarihi arasında en az 3-7 gün arasında farklar vardır. Milli Piyangodan kaynaklanabilir.

Çevrimdışı nermdil

• Usta Kampanyacı
  • İbrahim
heyecan iyidir   :D
bizi bilmeyen ne bilsin
bilenlere selam olsun.

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
forumdan araba bekliyorum artık bu çekilişte :)

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
yarın bellı oluyor ha...merak edıyorum sonucunu bakalım I padler kımlere gıdecek...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter