Gönderen Konu: Garanti Bankası İnternet Şubesi'nden 25 Adet Sony İnternetTV Hediye-20 Mayıs Son  (Okunma sayısı 3842 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı caddy

• Usta Kampanyacı
20 Nisan-20 Mayıs 2011 tarihleri arasında Garanti İnternet Şubesi’ne giriş yapanlar 25 adet Sony İnternet TV’den birini kazanma şansı yakalıyor!

Üstelik İnternet/Cep Şubesi’ne giriş yaptıktan sonra cep telefonu numaranıza SMS ile gelen kodu* Garanti Facebook sayfasında ilgili alana girerek bir çekiliş hakkı daha kazanabilir, şansınızı artırabilirsiniz.

*Bu kampanya Milli Piyango İdaresi’nin 13/04/2011 tarih ve B.07.I. MPİ.0.13.00.02-401.02.99-954-3491 sayılı izni ile düzenlenmektedir. Kampanya 19/04/2011(saat 00:00) – 20/05/2011(saat 23:59) tarihleri arasında geçerlidir.Kampanya tarihleri arasında Banka hizmet tanıtımlarını da sağlayan Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine müşteri no, porola,kullanıcı adı ve şifre ile  İnternet Şubesi’ne giriş yapan müşterilere 1 çekiliş hakkı, ilk defa giriş yapıyorlarsa 2 çekiliş hakkı, Cep Şubesi’ne giriş yapanlara 1 çekiliş hakkı verilecektir. Internet ve Cep Subesi’ne giriş yapan müşteriye takip eden gün facebookta kullanılmak üzere sistem tarafından ücretsiz sms ile bir kod numarası verilecektir, bu kod numarası ile Garanti'nin  resmi  Facebook sayfasında  beğen butonunu tuşlayan  müşteri bir çekiliş hakkı  kazanacaktır. Kampanya dönemi içinde 1 kişi en fazla 4 çekiliş hakkı kazanabilir. Yapılacak çekiliş sonucunda  25  adet  Sony LCD Tv  KDL40EX720BAEP  verilecektir. Çekiliş 26 Mayıs 2011 tarihinde, saat 11:00,de Akro Tanıtım  Org. Toplantı Salonu Çınar sk.No.15  4.Levent-İstanbul adresinde halka açık olarak yapılacaktır. Çekiliş sonuçları 31.05.2011 tarihinde Posta gazetesinde, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  internet adresinde ilan edilecektir. Kazanan asil talihlilerin son başvuru tarihi 15/06/2011 yedek talihlilerin 30/06/2011’dir.Kazanlara ayrıca posta yoluyla tebligat yapılacaktır.18 yaşından küçükler ,Garanti Bankası ve iştirak personeli  kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez Garanti Kredi Kartı, Bireysel Kredileri, Kredili Mevduat Hesabı vb. ödemelerinde veya işlemlerinde yasal takipte olanlar bu kampanya kapsamı dışında tutulacak olup, katılıp kazansalar dahi ikramiye verilmeyecektir .Bir kişi birden fazla hediye kazanamaz.İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.Piyangoya itiraz için ikramiye son teslim tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Milli Piyango İdaresi’ne başvurulmalıdır. Bu piyangoya iştirak eden herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2011, 10:39:46 Gönderen: gizemlitosbaga »

Çevrimdışı nermdil

• Usta Kampanyacı
  • İbrahim
Garanti Bankası
SONY İnternet TV kazanmak için, internet/Cep Şubesi'ne girişinizi takip eden gün SMS olarak gelen kod numarasını Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki alana yazmanız gerekmektedir!
bizi bilmeyen ne bilsin
bilenlere selam olsun.

Çevrimdışı ozlem_el

• Usta Kampanyacı
inetenet şubesine girdim kaç gün geçti, şifre falan yok. atladığım bi yer mi var acaba?
bloğuma bekliyorum :)

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
ben de sms le gelen şifreyi giriyorum, hatalı şifre diyor...
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı dortok

• Deneyimli Kampanyacı
televizyonun tüpünü üfleye üfleye kullanmaya başladık inş bir tanesi bana çıkar =)
Allah gözünüzü doyursun.

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
bana da sms ile şifre gelmedi hala!
"Herkesin vizörden gördüğü farklıdır. Ne gördüğümüz aslında kim olduğumuzdur."

Çevrimdışı dh

• Usta Kampanyacı
Duvarlarına da bu konuyla ilgili bir açıklama istediğinizde  de kimse tınmıyor.Garanti Bankası kandırıyor galiba,diğer kampanyası ile ilgili  bir açıklama da yok,şu 23 Nisan çocukluk anıları ile ilgili,yoksa benim gözümden mi kaçıyor?

Çevrimdışı dortok

• Deneyimli Kampanyacı
bana 21 nisanda kod gelmişti 22 nisanda girdim kodu bir sıkıntı olmamıştı
Allah gözünüzü doyursun.

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
inetenet şubesine girdim kaç gün geçti, şifre falan yok. atladığım bi yer mi var acaba?

aynen gelen giden yok, klasik garanti bankası işi işte :)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
bana 1 gün sonrasında şifre geldi ve ek çekiliş hakkı kazandım arkadaşlar....
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...