Kitap Kurtlarına Güzel Süpriz Bizden!
Sevgili Aklımızda Kalanlar takipçileri,
Kitap okumayı çok seviyoruz. Peki okumak istediğimiz kitapların %100’ünü kitapevlerinden mi alıyoruz? Hayır. =) Arkadaşlarımızla değiş tokuş yapabiliyoruz, kimi zaman kütüphaneden ödünç, kimi zaman ikinci el kitap dükkanlarından da satın alabiliyoruz.
Kütüphanemde bulunan bazı kitaplardan asla vazgeçemeyeceğim çünkü; onlarla aramda özel bir bağ var artık. =) Fakat; bazı kitaplarımı da diğer kitap kurtları ile paylaşmak istiyorum.
Bunun için ne yapsam diye düşünürken “Vermek istediğim kitaplarımı AklımızdaKalanlar.com’un iki takipçisine verebilirim.” diye düşündüm. Bunu nasıl yapacağıma çözüm bulamazken, Burak Arslan imdadıma yetişti ve son zamanlarda popüler olan; “Facebook İletisine Yazılacak Yorumda En Çok Beğeni Toplayacak İki Arkadaşa” vermeye karar verdik.
Birinci olan okurumuza:cirak 192x300 Kitap Kurtlarına Güzel Süpriz Bizden! yarışma kitap facebook Aklımızda Kalanlar
Çırak – Tess GERRITSEN
Cerrah – Tess GERRITSEN
Kan Gölü – Tess GERRITSEN
Günahkar – Tess GERRITSEN
Kızıl Nehir – John HART kitaplarımı verirken
İkinci olan okura da:
Asla Vazgeçme – Harlan COBENbesinci tup 191x300 Kitap Kurtlarına Güzel Süpriz Bizden! yarışma kitap facebook Aklımızda Kalanlar
Oyunbozan – Harlan COBEN
Beşinci Tüp – Michael PALMER
Son Ayinler – Yrsa SIGURDARDOTTIR kitaplarımı vereceğim.
Tek yapmanız gereken 15 Mayıs Pazar saat 23.59’a kadar Facebook’taki Aklımızda Kalanlar sayfamıza üye olmak, “Kitap Okumayı Neden Çok Sevdiğinize ve Kitap Okumanın Size Kazandırdıklarına” dair bu NOTun altına bir yorum bırakmak.
Yorumu en çok beğeni alacak iki takipçimiz kazanacak. =) Kitapları ellerimle göndereceğim.
Tabi bu yarışma bir Iphone, bir Ipad ya da bir Mac kampanyası değil. Göndereceğim kitaplarda iyi bakılmış olmalarına rağmen ikinci el neticede ama; bir kitap kurdunun bunlara takılacağını zannetmiyorum.
Yarışma her ne olursa olsun, kazananın her zaman için “Kitap Okuma Alışkanlığı” olması dileğimle… icon smile Kitap Kurtlarına Güzel Süpriz Bizden! yarışma kitap facebook Aklımızda Kalanlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin“Dikkat”: Yorumu bırakacağınız notun linki budur arkadaşlar: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin