Gönderen Konu: Cicicee-Alize ile örün,çocukları sevindirin-15 Aralık Son  (Okunma sayısı 2636 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
Ödüller
• İlk 10 finaliste Alize Hediye Sepeti ve Burda Dergisi’nin 1 yıllık abonelik
Gönderen ilk 100 kişiye Alize Örgü iplikleri
 • Gönderilen modellerin Alize Bebe Dergisi’nde yayınlanma şansı

Alize ve Burda Dergisi’nin ortaklaşa düzenlediği yarışmada, 0-12 yaş bebek ve çocuklar için örgü örülecek. En çok beğenilen ilk 10 örgü modeli finale kalacak.

Alize, 25. yılına özel sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir yarışma düzenliyor. Burda Dergisi ile ortaklaşa yürütülen yarışmada, 0-12 bebek ve çocuklar için herhangi bir örgü ipliğiyle kazak, yelek, şapka, süveter, atkı veya eldiven örülecek.

15 Aralık tarihine kadar gönderim yapılabilecek yarışma sonunda gönderilen bütün örgü modelleri, ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere, ilgili yardım kuruluşlarına bağışlanacak.

Alize ve Burda Dergisi yetkilileri tarafından gerçekleştirecek eleme sonucunda, en çok beğenilen ilk 10 örgü modeli finale kalacak ve birbirinden güzel hediyeler kazanacak.

Yarışmaya nasıl katılacaksınız?
* 0-12 yaş bebek ve çocuklar için markaları ne olursa olsun herhangi bir örgü ipliğiyle kazak, yelek, şapka, süveter, atkı veya eldiven gibi istediğinizi örün. Ördüğünüz ürünü, 15 Aralık’a kadar; ad soyadı, telefon ve adres bilgilerinizle birlikte, Alize Pazarlama Tekstil San. ve Tic. Ltd., Metropol Center, K:11, D:44 Merter, 34010 İstanbul, Tel: 0212 481 75 20 adresine gönderin.
* Dikkat etmeniz gereken tek kural, kullanacağınız ipliğin yeni olması yani daha önce kullanıp sökülmüş bir iplik olmaması gerekiyor.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2011, 20:49:07 Gönderen: gizemlitosbaga »
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı pink

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
    • Blogum...
Annem harika modeller yapmış ama vermez ki göndereyim  ;D

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
bendede var ama gönderemem hediyesi bana göre değil ;D
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı ayferr24

• Usta Kampanyacı
  • rabbimin mükafatları
ben alizeye örgü gönderdim .biraz önce bir bayan beni aradı .alizenini böyle bir etkinlikten haberi yokmuş niye gönderdiniz anlamadık dedi .

Çevrimdışı ayferr24

• Usta Kampanyacı
  • rabbimin mükafatları
beni arayan numarayı geri aradım bu eski kampanya bizim sitemizden bizi  takip edin dedi:))))
örgülerim boşa gitti