Gönderen Konu: Şen piliç ten 10.000 kişiye mangal, piknik örtüsü ve çantası  (Okunma sayısı 29318 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı demari

• Yeni Kampanyacı
  • *
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
şenpiliç etiketi değil,kampanya etiketli olanları yolluyoruz.hakmar eksprete buldum ben  ;)
hemen cikiyorum o zaman pilic almayi  ;D

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
şenpiliç etiketi değil,kampanya etiketli olanları yolluyoruz.hakmar eksprete buldum ben  ;)
hemen cikiyorum o zaman pilic almayi  ;D

tv reklamlarında etiket zarfa koyuluyordu, bence kampanyalalı olması şart değil zaten kampanya etiketi bilgi amaçlı yer alıyor o yollanmayacak

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
bu devirde mektupmu kaldı ya. koy pakete bir şifre kod öyle yollayalım poşetide hediye ibrazı için saklayalım. selva yada bu yüzden katılmıyorum.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Bence çekiliş formalite gönderen ilk 10 bin kişiye verirler.Zaten o sayıda tamamlanmaz.

aynen formalite kim postaneden ambalajı gönderecek. postacılar yandı yağlı yağlı paketleri göndercez  ;D
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)
yarın bende alıp yollayım bari ben ilk 1oooo kişiye sanmıştım çekilişmiş pefff :(

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
alan arkadaşlar, kilosunu kaçtan aldınız?
dün migrosta baktım çok pahalı geldi bana  :-\
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı

money cartta indirim düşüyor dediler migrostan annemler almışta canım 6 tl ye geldi bir tavuk dediler
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...

money cartta indirim düşüyor dediler migrostan annemler almışta canım 6 tl ye geldi bir tavuk dediler

indirim mi varmış???
migroskopa bi bakayım ben canım sağol :-*
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı telit35

• Usta Kampanyacı
bu kampanya ile ilgili internette hiç link yok mu

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
baya bi tavuk satacaklar desenize.Bizim bu tarafta marketler çoğalınca bim de market olarak kendi insayatifini kullanarak körpe pilici 2 gün boyunca 2,90 tl satmıştı tüm bim mağazalarındamı geçerli dedim hayır sadece buraya özgü 2 gün sürecek denmişti sebebi ise farklı bir çok alışveriş ve ucuzluk marketlerinin açılması.2,90 tl den para kazanabiliyorlarki sattılar.Ödül çekişliş ile verilecekse satıkları tavuklar çok pahalı şimdi bunlar tavukları 6 tl den satarlarsa baya bi kar var demekki.