Bir TalkToChange üyesisiniz, yani sizin görüşünüzün önemli olduğunu biliyorsunuz. Bu yeni projeye katılarak araştırmacılarımıza yardım edin. Böylece güzel bir ödül kazanma şansına sahip oluyor ve aynı zamanda bir hayır işine destek vermiş oluyorsunuz.
Bu soru listesinin ayrıntıları
5 dakika 5x iPod Nano 8GB (€ 139)
6 Mayıs Unicef
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKatıldığınız için şimdiden teşekkürler!
Dostça selamlarımızla,
Ioana
bu araştırma panellerinden bir şey kazanan varmı acaba._?
dün banada mail gelmiş , akşam doldurdum, arada bir katılıyoruz ama kaznabilirmiyiz acaba, dünya çapında bir anket, kazananlara baktığımda yüzlerce ecnebi ve farklı ülkeler tahminen,
artık şansımız binde kaç sa..
ben bunlara güvenmiyorum.katılım şartlarını bu gibi kampanyaların iyi okuyun. yandaş firmalara dost firmalara bilgilerinizi dağıtıklarını açıklıyorlar kural kısmında bazıları. bir bakıyorum hiç tanımadığım üye olmadığım şirketlerden arıyorlar mesaj atıyorlar mail adresime sinir oluyorum.
çok afedersiniz ayıp sitelerden bile mail adresime mesaj atıyorlar.malesef sponsor firmalarada gidebiliyor bilgilerimiz emin olamayızki nerelere gidiyor. ben bilinen kaliteli firmalar olmadıktan sürece bötle şeylere katılmıyorum.
Ben 3-4 senedir üyeyim ve mail adresime dediğiniz gibi mailler gelmedi ve geçen sene ocak ayında. ipod 8 gb kazanmıştım ve adresime yolladılar geldi. Kullanıyorum şimdide.
Ben 3-4 senedir üyeyim ve mail adresime dediğiniz gibi mailler gelmedi ve geçen sene ocak ayında. ipod 8 gb kazanmıştım ve adresime yolladılar geldi. Kullanıyorum şimdide.
bu firmayı kastedmedim zaten bunun gibi bazı firmaları dedim. kural kısımlarını iyice okusunlar.anlarlar zaten hangi firmada sorun olduğunu.
bu araştırma panellerinden bir şey kazanan varmı acaba._?
bunca zamandır üyeyim birşey de kazanmış değilim ...üye olduğuma da pişman oldum
bu firmayı kastedmedim zaten bunun gibi bazı firmaları dedim. kural kısımlarını iyice okusunlar.anlarlar zaten hangi firmada sorun olduğunu.
özür dilerim, yanlış anlamışım.