Gönderen Konu: Glade Sen Tasarla - Genel Destek  (Okunma sayısı 69233 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hah7783

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Glade Sen Tasarla - Genel Destek
« Yanıtla #430 : 21 Nisan 2011, 12:22:55 »
Herkesin bugün ki oyunu verdim...

Çevrimdışı sonay_27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #431 : 21 Nisan 2011, 13:23:28 »
herkesin günlük oyu verilmişti ;)

baştan beri linki bozuk olan bikaç isim var.baştan beri çoğu kişi bozuk olduğunu uyarıyor acaba haberleri yokmu?yada linki bırakıp nasıl olsa oylanır düşüncesiyle bir daha uğramadılarmı sayfaya.masumane bi şekilde günlük oy artışlarının 20-25 sayıyla sabit olması bana böyle düşündürtüyor açıkçası.lütfen bu tür kişiler uyanıklık yapıpta üzerinize hak geçmesine sebep olmayın.tamam hediye edilecek ürün dışarda çok cüzi bir rakama satılmakta kazanırsınız kar etmiş sayılırsınız belki ama insanlarına hakkına girerek ödenmesi güç borçlar altına girebileceğinizide unutmayınız.kaç gündür bebeğim hasta olmasına rağmen onu uyuttukça herkesi baştan sona oyluyorum.yine söylüyorum hediye çokmu büyük hayır benim amacım kimsenin hakkını yememek.o yüzden biraz duyarlı olalım.

Çevrimdışı gungem

• Usta Kampanyacı
  • Şanssızım Bu Sıralar :(
« Yanıtla #432 : 21 Nisan 2011, 13:27:04 »
bende listenin yarısını oyladım bilgisayarım yavaş olduğu için sıkıldın kalanını da akşama oylayacağım
bence ayrı bir bölüm açılsın
düzenli olarak hergün oy verecek olanlar linkini yazdırsın  ::)
Ahhh! Nerde o eski kampanyalar....

Çevrimdışı zahide61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #433 : 21 Nisan 2011, 13:28:27 »
boşa oyluyoruz galiba hergün hergün atı alan üsküdarı geçmiş herkes 900 lü oylarda  ::)

Çevrimdışı enavci

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #434 : 21 Nisan 2011, 13:29:34 »
arkadaslar dun eve gec dondum ve oy veremdim
bana 1 gun oy kullanmazsaniz sevinirim
kimsenin ahini almak hakkini yemek istemem

Çevrimdışı sonay_27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #435 : 21 Nisan 2011, 13:32:33 »
hayır yani saçmalık arkadaşlar.herkes üstüne düşeni yapmış olsa listeyi saymadım ama en az 120 tane link var ve günlük benim linkim bu sayı kadar oylanmış olurdu.ı şuan 500 puanlarda olması lazım listedeki herkesin.ama yok günlük en fazla 25 oy artışı oluyor.buda enayi yerine konulduğumuzu gösteriyor.ve buda çok hoş bir durum değil.lütfen süre daha çok var ve gerekli şekilde mantıklı bir düzenleme getirilmesini istiyorum mod arkadaşlardan.

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #436 : 21 Nisan 2011, 13:34:06 »
evet düzgün oylansa 1. ciyi 2 günde geçeriz

Çevrimdışı FALLEN

• Usta Kampanyacı
  • Şizofrenik söylemler diyerek başlama nedenim bu
    • moonlight
« Yanıtla #437 : 21 Nisan 2011, 13:41:21 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hayır yani saçmalık arkadaşlar.herkes üstüne düşeni yapmış olsa listeyi saymadım ama en az 120 tane link var ve günlük benim linkim bu sayı kadar oylanmış olurdu.ı şuan 500 puanlarda olması lazım listedeki herkesin.ama yok günlük en fazla 25 oy artışı oluyor.buda enayi yerine konulduğumuzu gösteriyor.ve buda çok hoş bir durum değil.lütfen süre daha çok var ve gerekli şekilde mantıklı bir düzenleme getirilmesini istiyorum mod arkadaşlardan.

katılıyorum arkadaşım
Ne yapsak? Gitsek mi acaba bu köyden?

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #438 : 21 Nisan 2011, 13:45:14 »
ben 4 kez oylayıp bıraktım açıkca söyleyim oy artışım günde 100 olmayacaksa benim bu denli yorulmamın anlamı ne düzenli oylayan arkadaşlarla irtibattayım özel mesajla konuşup link alışverişi yaptık  yarışma sonuna kadar sadece birbirimizi oylayacağız ilgilenen varsa bu şekilde alternatif bir çözümümüz var ve sanırım bundan başka da çıkar yol yok...
...

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #439 : 21 Nisan 2011, 13:48:11 »
o zaman dediğin gibi yapalım canım hergün oy veren arkadaşlar birbirlerine link versen günlük oylayalım üstelik günde 1 değil 2-3 defa oy verilebiliyo ilgilenen varsa bana linkini yollasın günlük oylayalım birbirimizi .. Ben kendimi kullanılıyor gibi hissediyorum saatlerce milleti oyla onlarda tık olmasın oh ne ala bedavdan alsınlar oyu ..