0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmesaj falan yok ipad kazandıgın için yok belki
mesaj falan yok
ben varya çay bıle kazanamam...vaselıne de yoktum...dettol de yoktum...krıspı de yoktum...sonra gözumun önunden uctu gıttı electro hatırlayın...daha ne dıyeyım...bunda da bır bardak soguk su ıcerım ben
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmesaj falan yok ipad kazandıgın için yok belki hay ağzın bal yesin cnm benim ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben varya çay bıle kazanamam...vaselıne de yoktum...dettol de yoktum...krıspı de yoktum...sonra gözumun önunden uctu gıttı electro hatırlayın...daha ne dıyeyım...bunda da bır bardak soguk su ıcerım ben bazen sanslı bazen sansız olur insan kendini öyle sartlama Kübra
evet arkadaşlar şimdi mesaj geldi telefonuma U2 tanıtımdan hemen aradım Ipod kazanmışım adresimi aldılar.Yaşasın uzun bir aradan sonra kazandığım ilk hediye....Herkese bol şans arkadaşlar.Çok sevinçliyim şuan...