Gönderen Konu: Çizi  (Okunma sayısı 4899 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kartal1000

• Usta Kampanyacı
Ynt: Çizi
« Yanıtla #10 : 22 Nisan 2011, 23:03:29 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Oyun eğlenceli de hediyeler güzel değil.

aynen ya en fazla yanlış cevap verene ödül mü olur .. çok saçma.
O tişörtü sokakta giysen alay ederler insana ;D
Eğer Allah'ın ni'metini sayacak olsanız, onu sayamazsınız. Şübhesiz ki Allah, elbette Gafûr (çok bağışlayan)dır, Rahîm (çok merhamet eden)dir. ( Nahl 18 )

Çevrimdışı kızıl mavi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 23 Nisan 2011, 00:50:58 »
bu ne yaa,işin yoksa oyuncu bekle ???
BEN TAŞINDIM ARTIK SOL YANINDAN.KİRAYA VEREBİLİRSİN O BOŞLUĞU.SOLUN AÇIK OLSUN!!

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 23 Nisan 2011, 10:18:25 »
1.yi buluyor ama 1.yi sadece 1 kere bulabildim :)

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
Çizi Aklın Zil Mi Çalıyor?
« Yanıtla #13 : 04 Mayıs 2011, 18:03:08 »
Facebook üzerinde yapılan ilk multiplayer, online bilgi yarışmasında siz de yarışın, siz de kazanın!
Artık aklı zil çalanlar birbiriyle yarışıyor, puanları topluyor ve muhteşem ödüller kazanıyor! Çizi, Aklın Zil Mi Çalıyor? isimli Facebook uygulamasıyla, Facebook üzerindeki ilk online multiplayer bilgi yarışmasını yaptı. Çizi’nin Facebook sayfasından uygulamaya ulaşan kullanıcılar canlı olarak birbirleriyle yarışıyor ve çeşitli dallarda rozetler kazanarak puan topluyorlar. Başarılı oldukları her dalda ise onları birbirinden ilginç ve eğlenceli ödüller onları bekliyor.
Uygulama ayrıca kullanıcılara kendi sorularını yaratma imkânı da tanıyor. Eklenen sorular kullanıcılara ekstra puan kazandırırken yarışma içeriğini de her gün zenginleştiriyor. Sekiz hafta sürecek yarışma boyunca puanlama her hafta yeniden yapılacak. Böylece oyuncular her hafta yeni bir kazanma şansı elde edecekler ve oyuna sonradan katılan oyuncular da eşit şartlarda yarışacaklar.
Aklın Zil Mi Çalıyor? açlığını Çizi ile yatıştıran tüm gençlere keyifli ve canlı bir rekabet ortamı yaratarak her daldan sorularla da genel kültürlerini zenginleştirmek amacını taşıyor. Aklın Zil Mi Çalıyor? Çizi’nin Facebook sayfasında aklı zil çalan meraklılarını bekliyor.
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı beyazgülüm

• Usta Kampanyacı
  • Varlığını hissetmedimki yokluğun bana koysun ...
    • kalp-agrisi
Ynt: Çizi Aklın Zil Mi Çalıyor?
« Yanıtla #14 : 04 Mayıs 2011, 18:20:25 »
deminden beri oyuncu beklıyorum :(
arkadslar artık nete pek takılamıyorum vaktım olmuyo o yuzden kımseye destek olamıyorum. kusura bakmayın gunde sadece 30 dk neteyım. :( :(

Çevrimdışı Kampany13

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #15 : 10 Mayıs 2011, 00:58:44 »
Bu hediyeleri çok mu aramışlar.Kargo parasına yazık.Bir paket çizi gönderseler daha mantıklı,yoklukta gider.

Çevrimdışı semscınar

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #16 : 10 Mayıs 2011, 17:10:15 »
oyun güzel hediyeler hiç bir işe yaramaz