Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinBritish Council’ın dünya çapında yürüttüğü Yurtdışı Eğitim Öğrenci Anketi'ne 2010 Eylül - Aralık ayları arasında katılanlar arasında yapılan çekilişte Rusya, Hindistan, Çin ve Pakistan’dan ödül kazanan şanslıların yanında Türkiye’den de bir talihli yer aldı. 250 TL değerinde Hepsiburada hediye çeki kazanan şanslı talihli Şule Özen’i tebrik ediyoruz.
Çekiliş talihlilerinin yanında Türkiye’den katılan her ellinci kişi de 100 TL değerinde Hepsiburada hediye çeki kazandı. Eğer anketimize katılarak hediye çeki kazanan talihlilerden biri de siz olabilirsiniz. Hediyelerinizi sizlere ulaştırabilmemiz için 16 Mayıs 2011, Pazartesi gününe kadar Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinden bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Aslıhan Bahadır Bahar Çaylak Beste Yaşarlar
Betül Bozik Burçin Benek Ebru Ece Eyi
Emin Pamuk Erhan Uyaroğlu Fırat Aydın
Hakan Bos Hakan Uzun Medine Adın
Mehmet Fıstıkeken Murat Çokseyrek Ömer Faruk Çin
Özge Oldaç Seher Yücel Süheyl Bilgel
Tugba Tokaç Yasemin Ener Aktaş Zeynep Canay
Bu tarihe kadar irtibata geçmeyen kişilerin hakları, yedek talihlilere devredilecektir.
British Council tarafından online olarak 2007 yılında yürütülmeye başlanan Yurtdışında Eğitim Öğrenci Anketi ile öğrencilerin neden yurtdışında eğitim almayı tercih ettiğini, uluslararası tanınırlığı olan eğitimi Türkiye’de almak ile ilgili fikirlerini; eğitim almak istediği kurumdan, kurumun bulunduğu ülkeden ve programdan beklentilerini, yurtdışı eğitim olanaklarını araştırırken kullandığı kaynakları ve ilgi alanlarını anlamayı amaçlanmaktadır.
Bugüne kadar 95 binden fazla öğrencinin katıldığı bu araştırma 30’dan fazla ülkede online olarak yürütülmüştür.
Anketimiz Temmuz ayına kadar katılımcılara açık olacaktır. Eğer yurtdışında eğitim almayı düşünüyorsanız anketimize katılarak araştırmamıza katkıda bulunabilirsiniz. Katılmak için buraya tıklayın.
Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz!
BENDE KAZANMIŞIM MAİL GELDİ....