Gönderen Konu: dockers bisiklet kazan  (Okunma sayısı 12780 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Ynt: dockers bisiklet kazan
« Yanıtla #60 : 25 Nisan 2011, 11:56:10 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
600 ERO o bisiklet...

yani alıcısına 600 euro ama, nişantaşı, maslak, caddebostan, etiler harici kimse o parayı vermez  ;D vitessiz bisiklet, sadece vintage stil.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #61 : 25 Nisan 2011, 11:57:11 »
600 ERO o bisiklet...

yani alıcısına 600 euro ama, nişantaşı, maslak, caddebostan, etiler harici kimse o parayı vermez  ;D vitessiz bisiklet, sadece vintage stil.
100 lira verip vites taktırıp biner arkadaş sizde yani :)
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #62 : 29 Nisan 2011, 12:51:18 »
2 kişiye vermişler bisikleti ve birini türkiyeden mesut serdar kazanmış
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #63 : 29 Nisan 2011, 16:44:03 »
600 ERO o bisiklet...

100 lira verip vites taktırıp biner arkadaş sizde yani :)

kim 600 tl verir derken, sen de şimdi 100 tl vitese para harcadın. yapma diazem  ;D

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #64 : 30 Nisan 2011, 10:04:47 »
en son bisikletim scoot scale 70 modeldi  2.200 liraydı fiyatı. geçen sene sattım. şu an gene almayı düşünüyorum. bazları için bisiklet tutkudur.o modeldeki bisiklete ben 100 euro bile vermem. ama sağlam profesyonel dağ yarış bisikletlerine paraya kıyarım veririm. kiminin altın sevdası,kiminin araba,kiminin motorsiklet,kiminin mücevher,benimde bisiklet ve kano sevdam var işte  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #65 : 30 Nisan 2011, 23:27:22 »
en son bisikletim scoot scale 70 modeldi  2.200 liraydı fiyatı. geçen sene sattım. şu an gene almayı düşünüyorum. bazları için bisiklet tutkudur.o modeldeki bisiklete ben 100 euro bile vermem. ama sağlam profesyonel dağ yarış bisikletlerine paraya kıyarım veririm. kiminin altın sevdası,kiminin araba,kiminin motorsiklet,kiminin mücevher,benimde bisiklet ve kano sevdam var işte  ;D

Tabii ki Fiat 500, Mini Cooper bu tarz Vintageden yorumlama ürünler. vintage denen şey de  belirli bir dönemin (1920-1980 arası) ikonik örnekleri ve/veya meşhur bir tasarımcının geçmiş sezonlarının ürünleri. 2008'lerden sonra malum modada aslında eskileri çıkarma adına ortaya çıkarılmış bir popüler akım.

Ben de mesela bu bisiklet çıksa idi en başta da yazmıştım, sürmezdim ama evimde güzel bir yere dekor olarak koyardım. İstanbul yedi tepe demişler, her taraf yokuş, eğimli.