0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selçuk bey,bir kez daha teşekkür ediyorum.Sizin tahmininizi yazdım ve sayenizde ben de kazandım.Kazanan arkadaşları da tebrik ederim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSelçuk bey,bir kez daha teşekkür ediyorum.Sizin tahmininizi yazdım ve sayenizde ben de kazandım.Kazanan arkadaşları da tebrik ederim. tebrikler ne demek her zaman yardımcı olurum,tabi tüm forum arkadaşlarımızda öyle
Fax numarasını bilen varsa yazabilir mi ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFax numarasını bilen varsa yazabilir mi ?yukarda bbck telefon numarası vermişti o numaraya fax gönderilecek
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFax numarasını bilen varsa yazabilir mi ?yukarda bbck telefon numarası vermişti o numaraya fax gönderilecek baktimda gormemisim saol bakayım hemen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFax numarasını bilen varsa yazabilir mi ?yukarda bbck telefon numarası vermişti o numaraya fax gönderilecek baktimda gormemisim saol bakayım hemen ama faxlarında sorun var bu arada