Gönderen Konu: Dikkat Sizin Başınıza gelebilir  (Okunma sayısı 2961 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
Ynt: Dikkat Sizin Başınıza gelebilir
« Yanıtla #10 : 07 Nisan 2011, 14:31:46 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bunun Suçu GSM merkezleri sadece kimlik fotokopiyle yetiniyorlar niye kimlikğin aslını istemiyorlar bunun suçlusu turkcell vodofon avea dava açamak lazım Sözleşmeye nasıl yapıyorlar
Normal şartlarda başvuru yapılabilmesi için nufus cüzdanının aslı gerekiyor.Yani GSM merkezleri sizin kimliğinizi görüp ona göre hat veriyorlar.Olan bu olaylarda GSM şirketlerinin ağır ihmalleri söz konusu.Demek ki fotokopi ile gelenlere hat vermişler,ya da verilmesini sağlamışlar.Çok ciddi bir durum. >:(

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #11 : 09 Nisan 2011, 02:26:06 »
nereden araştırıyoruz üzerimize hat varmı diye
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 09 Nisan 2011, 09:03:39 »
normalde kimlik sahibi olmadan işlem yapmıyorlar aslında ama demekki içerden çözmüşler olayı :-\

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #13 : 10 Nisan 2011, 01:59:40 »
ben 8 yıldır kullandığım hattı üzerime alamıyorum sahibini bulamadığım ve dolayısı ile vekalet alamadığım için yıllardırda kullandığım için değiştirmek işime gelmiyor
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı banucuk

• Deneyimli Kampanyacı
  • Aşkımsınnnnn
« Yanıtla #14 : 10 Nisan 2011, 02:21:24 »
arkadaşlar fotokopi çektirdiğiniz yerlerde de dikkatli olun bende geçen ay bi hastanenin karşısındaki kırtasiyede nüfus cüzdanımın fotokopisini çektirdim adam yanlış çıktı diye aldı kağıdı öylece çöpe bıraktı dedim verirmisiniz onu bana en azından yırtayım tuhaf tuhaf yüzüme baktı aldım yırtıp attım artık heryerde herşeye dikkat etmek gerekiyor maalesef nerden başınıza ne geleceği belli değil sanada geçmiş olsun canan gerçekten ucuz atlatmışsın