Kazananlar ve cevapları:
Arif Dalgıç (127 kişi beğendi.)
Yeşil bir yoldayım , iyilerin kaybettiği.
Zeynep Sena' Sönmez (121 kişi beğendi.)
Milyoner filminin içinde hissediyorumm kendimi , sanki bütün yaşadıklarım bir yarışmada önüme gelmek için yaşanıyor, hepsi bir gün bana merdiven olacak basamakları çıkıp milyoner olacağım.
Kemal Bkn (89 kişi beğendi.)
Yine o anlık uykulardan uyandım.Ben Jack.Sevmediğim bir iş, monoton bi hayatım var.Terapilere katılıp kafa dağıtıyorum.Evim de yandı.Tek dostum Tyler sayesinde artık hayatım biraz hareketlendi... Dövüş kulübüne hoşgeldiniz. İlk kural:Kulüpten sözetmemek!
Zülem Paltacı (62 kişi beğendi.)
Uyandığımda nerden bilebilirdim ki hiç beklemediğim insanın hiç beklemediğim bir anda karşıma çıkıp hayatımı tamamen değiştireceğini.Birbirimizi bulmuşken,her anında yanında olacakken, nedendir ki sır gibi gidişin .Kasımda aşk başkadır...
Sahra Döndü Toker (62 kişi beğendi.)
jeremy önüme nefis bir pasta koydu çökmüştüm,henüz değil,bir yolculuk yapmam gerek, kendimi tanımam gerek.Aylar geçti,aynı yerde barın önünde onu görücem.Yine o pasta vejeremy nefes kadar yakın, ben elizabeth ve ''yabanmersinli gecelerim''deyim.
Yaman Yasin (54 kişi beğendi.)
Kill Bill V.I Kafaya sıkılan kurşun her şeyin bitişi gibi gözüksede hayatın değişmesine ve sıfırdan başlmasına sebeb olmuştu ilk ayak başparmağından başlayan yaşam gibi. Son dan yaşam yaratmak en güzeli ve kıymetlisiydi
Tuba Nebioğlu (50 kişi beğendi.)
BEN EFSANEYİM.İçinde olduğum filim bu benim güçlüklerle savaşmak dünyayı kurtarmak kendi hayatyım pahasına efsane olmak.
Önder Bakan (49 kişi beğendi.)
Elimde bir yazıyla uyandım. İngiliz halkı karşımda. Tüm ülke canlı yayından yapacağım konuşmayı bekliyor. Kelimeler bir türlü çıkmıyor ağzımdan. Kekeliyorum. Bir kral için bundan daha kötüsü olabilir mi? [King's Speech]
Rabia Demiroğlu (34 kişi beğendi.)
uyandığım da Romanya'da buldum kendimi GADJO DİLO'da, acılarıyla dans eden kadın sabina bendim, bir çingene masalının ortasına düştüm.aşkı,acıyı,müziği parmak uçlarıma kadar hissettim.
Yiğit Küçükkibar (25 kişi beğendi.)
London filmindeyim.Saçma görüntüler.Bir banyodayım, tanımadığım bir adamla kokain çekip konuşuyorum.Biten boktan bir aşkın ardından onu ne kadar sevdiğimi anlatıyorum,o şu anda başkalarıyla yatarken ben bir başkasına ondan söz ediyorum.Zavallıyım
Tebrıkler