Gönderen Konu: Gizlimoda içgiyim ödulleri  (Okunma sayısı 4897 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mertyasar

• Yeni Kampanyacı
  • *
Gizlimoda içgiyim ödulleri
« : 08 Nisan 2011, 18:32:07 »
Merhaba

gizlimoda.com adresinde yarışmayı kazanan ilk 55 kişiye bayan iç giyim hediyeleri var

Kızlar şansınızı deneyin, hediyeleri kapın!
« Son Düzenleme: 08 Nisan 2011, 19:37:48 Gönderen: mertyasar »

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
Ynt: Gizlimoda içgiyim kampanyası
« Yanıtla #1 : 08 Nisan 2011, 18:35:44 »
Aşağıda harika bir yarışma sizleri bekliyor. Ve bu yarışmanın 55 kazananı olacak!
Yarışmadaki gelişmeleri kaçırmamak ve önümüzdeki günlerde yapılacak yeni kampanyalardan herkesten önce haberdar olmak için sayfamızı beğen:

Size kendinizi daha çok sevdirecek kulübümüze en çok üye getiren 55 şanslı üyemizden

1.ye seçkin markalardan size özel 12 takım iç çamaşırı içeren Gizlimoda Hediye Paketi
2.ye seçkin markalardan size özel 7 takım iç çamaşırı içeren Gizlimoda Hediye Paketi
3.ye seçkin markalardan size özel 5 takım iç çamaşırı içeren Gizlimoda Hediye Paketi 4.ye seçkin markalardan size özel 3 takım iç çamaşırı içeren Gizlimoda Hediye Paketi
5.ye seçkin markalardan size özel 1 takım iç çamaşırı içeren Gizlimoda Hediye Paketi
Sonraki 50 kişiye size özel üst iççamaşırı içeren Gizlimoda Hediye Paketi

Tek yapmanız gereken, 31 Nisan'a kadar aşağıdaki Paylaş, Tweet ve Friendfeed butonlarıyla Gizlimoda'yı arkadaşlarınızla paylaşmak ve en çok arkadaşını getiren ilk 55 kişiden biri olmak!

"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #2 : 08 Nisan 2011, 18:38:22 »
link ???

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 08 Nisan 2011, 18:58:59 »
en çok üye getiren felan filan ...

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
Ynt: Gizlimoda içgiyim ödulleri
« Yanıtla #4 : 08 Nisan 2011, 19:57:17 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
link ???

evimo gibi

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #5 : 08 Nisan 2011, 23:13:30 »
ben katılmadım..

beğenili üye toplamalı yarışmacılar nasıl olsa fakecilerin.. uğraşamam..
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı mertyasar

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #6 : 09 Nisan 2011, 00:04:10 »
Merhaba

Kampanya düzenleyicisi olarak sizlere fake katılımların yarışma dışı bırakılacağını garantileyebilirim.

Sistemimiz fake kayıtları tespit edip günün belli saatlerinde otomatik olarak silmektedir. Bunun dışında manuel olarak da sürekli kontrollerimiz sürmektedir.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #7 : 09 Nisan 2011, 00:06:02 »
facebookda sayfası olanlar götürür bunu hiç bulaşmam bende ;D
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı cevahirabi

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #8 : 09 Nisan 2011, 11:11:56 »
Merhaba

Kampanya düzenleyicisi olarak sizlere fake katılımların yarışma dışı bırakılacağını garantileyebilirim.

Sistemimiz fake kayıtları tespit edip günün belli saatlerinde otomatik olarak silmektedir. Bunun dışında manuel olarak da sürekli kontrollerimiz sürmektedir.

Az önce başka bir yarışma ekibine yolladığım maili sizede yazmak istiyorum:

Siteye bir arkadasım davet etti. en çok arkadas getirene hediye varmış. sonuclara baktım 3500, 650 kişi davet ettirenler var. Coguda feyktir bunların neyse. Benim taş çatlasa 50 arkadasım vardır ve bu yarışmadan bir sey kazanamayacagım aşikar. yani kimseyi davet etmeyecegim. Ancak verilen ödüllerden 1tanesi çekilişle verilseydi ve cagırdığımız her arkadas için 1 cekiliş hakkı kazansaydık. o zaman bende arkadaslarımı davet eder ve sitenin duyurulmasını sağlardım. Bence en cok arkadas getirene tüm hediyelerin verilmesi yanlış bir strateji olmuş. Sizcede öyle değil mi?

Çevrimdışı mertyasar

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #9 : 09 Nisan 2011, 23:23:18 »

Az önce başka bir yarışma ekibine yolladığım maili sizede yazmak istiyorum:

Siteye bir arkadasım davet etti. en çok arkadas getirene hediye varmış. sonuclara baktım 3500, 650 kişi davet ettirenler var. Coguda feyktir bunların neyse. Benim taş çatlasa 50 arkadasım vardır ve bu yarışmadan bir sey kazanamayacagım aşikar. yani kimseyi davet etmeyecegim. Ancak verilen ödüllerden 1tanesi çekilişle verilseydi ve cagırdığımız her arkadas için 1 cekiliş hakkı kazansaydık. o zaman bende arkadaslarımı davet eder ve sitenin duyurulmasını sağlardım. Bence en cok arkadas getirene tüm hediyelerin verilmesi yanlış bir strateji olmuş. Sizcede öyle değil mi?

Öneriniz için teşekkür ederim. Bu fikri ekibimiz çok beğendi, en kısa zamanda uygulamaya koymak istiyoruz. Bilgilendirmeyi buradan yapacağız.