0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu ayın sonlarına kadar yetiştirmeye çalışacaklarmış..bence bu kadar heveslenmeyin , az sabır..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu ayın sonlarına kadar yetiştirmeye çalışacaklarmış..bence bu kadar heveslenmeyin , az sabır.. beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır
ben aldım bundan.. ama diyete fayda bulunmayı şöyle geç tatlı yeme isteğimi artırdı. canım çilekli yaş pasta istedi bunun çilekleri sayesinde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben aldım bundan.. ama diyete fayda bulunmayı şöyle geç tatlı yeme isteğimi artırdı. canım çilekli yaş pasta istedi bunun çilekleri sayesinde bir zamanlar Algida'nın çok özel bir ürününe dadanmıştım şu gün oldu kutu kutu buzlukta zula yaparım..açıkçası bazı şeyler alışkanlıklarımız olarak anlam kazanırken bir yönüyle de suskun mutluluğumuzu neşeye boğuyor..Pek sevdin anlaşılan..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben aldım bundan.. ama diyete fayda bulunmayı şöyle geç tatlı yeme isteğimi artırdı. canım çilekli yaş pasta istedi bunun çilekleri sayesinde bir zamanlar Algida'nın çok özel bir ürününe dadanmıştım şu gün oldu kutu kutu buzlukta zula yaparım..açıkçası bazı şeyler alışkanlıklarımız olarak anlam kazanırken bir yönüyle de suskun mutluluğumuzu neşeye boğuyor..Pek sevdin anlaşılan.. evt valla çok sevdim diyet ürün olunca günde bir paket yesem bile vicdanım sızlamıyor