Oluş Hanım hastane değişikliği yaptı. ,Artık Yeditepe Üniversitesi Hastanesinde. Hastanenin sayfasından inceleyebilirsin
öncelikle hayırlısıyla bebek sahibi olursunuz inşallah.
bütün arkadaşlar güzel tavsiyelerde bulunmuşlar elbetteki herşeyin en güzelini ister herkes.
benim tavsiyeme gelince öncelikle kendini hazır hisset ve aklındaki bütün korkuları şüpheleri at. huzurlu mutlu olmaya çalış. 3 lü tarama bilmem kaçlı tarama hepsi fuzuli bence Rabbime güvenip olumlu düşünürsen inşallah her şey güzel olur. ikizlerimde ne bir folik asit kullandım ne düzenli doktora gittim şu anda 1 buçuk yaşındalar Allaha şükür doğum öncesi ve sonrasında sorun yaşamadım . Devlet hastanesindede yaptım doğumumu hiç bir sıkıntım olmadı.Hiç mama vermedim sütümle beslemeye çalıştım halende öyle.. Bence sadece iç rahatlatmak için yapılan şeyler bunlar . Önemli olan beynin düşüncelerin düşünce gücün ..
yanlış anlaşılmasın hiç bir şey yapma demiyorum ama çok fazla abartma kafanda rahat ol bebeğinle iletişim kur yeter..
bu konu tam benlikmiş yeni gördüm

Bizde 2 yıla yaklaştık artık bir bebiş aramıza katılsın istiyoruz. FoliK asit başladım ama ne kadar araştırsamda atladığım bişey olabilir. tecrübeliler ve tecrübesizler burdan bilgilerimizi paylaşalım
artık 4 lü tarama testi de yapıyorlar,ben ikinci doğumumu 40 yaşında yaptım ve riskli gruba girdiğim için amniyosentez de yaptılar,korkacak birşey yok.Düşük tehlikesi çok az bir ihtimal.Herşey dilediğiniz gibi olsun...Folik asite gebelikle beraber başladım ama 3 ay öncesinden başlanması tavsiye ediliyor.Ayrıca artık gebelikte calsiyum da kullanılmasını salık veriyorlar.Doktorunuza mutlaka danışın....