0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben son tweetlerine göre mangodayım yazmıstım. mango #kozzy yazdım.konser bileti kazanmışım şifre gondermişler bugun için gecerlıymıs.gece 2ye kadar alın dio
kupayı gönderirler mi acep! yoksa gidip almak mı gereki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben son tweetlerine göre mangodayım yazmıstım. mango #kozzy yazdım.konser bileti kazanmışım şifre gondermişler bugun için gecerlıymıs.gece 2ye kadar alın dio bunlar çok şey istiyor [/quotesorma konserde sanki tarkanın taylan erler miş.
su anda orada olan herkese verıyorlarmıs kupa erteb bi koşu git al gel
şampiyonluk kupası gibi bişeyse karşı tarafa geçerim yoksa kalsın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsu anda orada olan herkese verıyorlarmıs kupa erteb bi koşu git al gel Geç haberim oldu. 22 gibi haberim olsaydı. 10 dk yürümek gerek. Çocuk uyudu. Eşim asla gitmez Ben de cesaret edemem gece gece
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşampiyonluk kupası gibi bişeyse karşı tarafa geçerim yoksa kalsın yok ya kahve kupasıdır o
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsu anda orada olan herkese verıyorlarmıs kupa erteb bi koşu git al gel Geç haberim oldu. 22 gibi haberim olsaydı. 10 dk yürümek gerek. Çocuk uyudu. Eşim asla gitmez Ben de cesaret edemem gece gece aman globalim gece gece çıkma sen. ben kazandıgım kupamı sana veririm ama yarın mutlaka ugra dogumgunu serefıne bişiler olabilir