0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingittim aldım tebrikler,kardeşim de gitmişti sanırım onunla da siz tanışmıssınız,bu sefer çok kalabalıkmış ama ayynen çok ama çok kalabalıktı serkan dı demi evet tanıştık ve şans eseri bende aldım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingittim aldım tebrikler,kardeşim de gitmişti sanırım onunla da siz tanışmıssınız,bu sefer çok kalabalıkmış ama
gittim aldım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingittim aldım tebrikler,kardeşim de gitmişti sanırım onunla da siz tanışmıssınız,bu sefer çok kalabalıkmış ama ayynen çok ama çok kalabalıktı serkan dı demi evet tanıştık ve şans eseri bende aldım evet kardeşim serkan, oxxonun istanbuldaki tüm kampanyalarından nerdeyse aldık,Ankarada da bir kere yapmışlardı kardeşime söylemiştim gidelim diye de yol parası fazla gelebilirdi.
Vee işte sürpriz! Kaçıranlar, gelemeyenler için yarın 15.00�da OXXO Marmara Forum mağazamıza gelip �18. OXXO Marmara Forum�da� şifresini söyleyen, ilk 10 kişiye PANTOLON, ikinci 10 kişiye ise T-SHIRT OXXO�dan hediye! Şimdiden keyifli alışverişler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinVee işte sürpriz! Kaçıranlar, gelemeyenler için yarın 15.00�da OXXO Marmara Forum mağazamıza gelip �18. OXXO Marmara Forum�da� şifresini söyleyen, ilk 10 kişiye PANTOLON, ikinci 10 kişiye ise T-SHIRT OXXO�dan hediye! Şimdiden keyifli alışverişler yine mi ya bu da eksik kalmasın buna da gitmem lazim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinVee işte sürpriz! Kaçıranlar, gelemeyenler için yarın 15.00�da OXXO Marmara Forum mağazamıza gelip �18. OXXO Marmara Forum�da� şifresini söyleyen, ilk 10 kişiye PANTOLON, ikinci 10 kişiye ise T-SHIRT OXXO�dan hediye! Şimdiden keyifli alışverişler yine mi ya bu da eksik kalmasın buna da gitmem lazim aynen de ) gene verirlermi dersin?
bugun gittim aldım bende