Elektronik ve Beyaz Eşya da öncü kuruluşumuz kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor.Cümleyi tamamla Hediye'yi kap adını verdiğimiz kampanyamızda 3 hediye birden sağlıyoruz.Kampanya katılım şartları,koşulları ve süreci aşağıda belirtilmiştir.
benimevim.com.tr
Bugunün ilk anahtar kelimesi paylaşıldı.
Resim ve link paylaşamıyorum sitenin uygulaması sebebiyle
Takip etmeniz için Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinden ulaşabilirsiniz.
Hediyelerimiz.
1.Kişiye Arzum AR 311 Çay Robotu
2.Kişiye Schafer Çay Keyfi Çaydanlık Takımı
3.Kişiye Isıtel Çift Kişilik Elegant Elektrikli Battaniye
İlk ve ikinci anahtar kelimemiz yayınlandı arkadaşlar bugün üçüncü anahtar kelime açıklanacak hiçbir ücret vermeden ürünlere sahip olabilirsiniz. Bol şanslar
linkleri yazamasak olmazmı sadece cümle ve kategorilerini yazsak daha iyi olurdu
Linkleri yazmanız sizin için daha kolay olacak .Linkleri kopyala yapıştır olarak iletebilirsiniz.
Linkler Kalıcıdır,elde olmayan değişiklik olduğunda buna istinaden linklerden bulmak daha sağlıklı
sitenize üye olduğumuz halde giriş yapamıyoruz..
Şifremi unuttum seçeneğini kullanabilirsiniz.
Bu arada 4. Şifre de yayınlandı
Şifremi unuttum seçeneğini kullanabilirsiniz.
Bu arada 4. Şifre de yayınlandı
maalesef onu denedim şifrede hata yok hatta gelen şifreyi kopyalayıp giriş yapmayı denedim ama ana sayfaya yönlendiriyo sizden onay maili geldi ama giriş olmuyo..
Siteyi şimdi tekrar ziyaret edermisiniz. Aynı şekilde ziyaret ediniz,sağ tarafta ki bloklarda üye bilgileri ile ilgili panel olacaktır.
evet buldum sağ üstteki üye girişinden deneyip ana sayfaya yönlendirince olmadı diye düşünmüştüm sağ taraf görünmüyodu teşekkürler..
5.Anahtar Kelimemiz Yayınlandı