Gönderen Konu: namet-sofraya davetlisin!!!  (Okunma sayısı 7614 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
Ynt: namet-sofraya davetlisin!!!
« Yanıtla #10 : 25 Mart 2011, 22:57:33 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben katılmıycamda bilen varsa bilgilndirirse sevinirim namet ürünlerinde domuz ürünleri kullanıldığını okumuştum yıllar önce bayağ uzun ve açıklaması mantıklı bi yazıydı o gün bu gündür belli markaları almamaya özen gösteriyorum namette bunların içinde, hevesinizi kaçırmıyım ama iyice bi inceleyin derim..
Bu tür dedikodular ve ya karalamalar hep rakip firmalar tarafından çıkarılmakta ve bu yolla haksız kazanç elde edilmektedir.Her ne kadar konu hakkında fikir sahibi olmasam da Namet ve buna benzer marka firmaların at,eşşek gibi hayvanların etini kullanmayacağını düşünüyorum.

hangi markalardan yediğimizi bi bilsen..  bizim burda domuz çiftliği vardı 10 sene kadar evvel hala durur mu bilmem neyse sahibi babama söylemişti nerelere sattığını aklına glebilecek en ünlü markaların çoğu var ne kadar şaşırsakta yüzlerce domuz çiftliği var türkiye'de ve bunların hepsini biz bi şekilde yiyoruz maalesef tabi namet için kesin konuşamam sadece yazıda okuduğum için etkilendim ve almıyorum..

Çevrimdışı gunes

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 25 Mart 2011, 23:04:23 »
namet benimde aklımda kalan mailler listesindeydi almamam gerektiği rakip firma nın oyunu olacağı sanmıyorum etin kilosu 25-30 sosis 3-5 tl lastik gibi şeyler yıllarca severek çok yemiştim o maileden sonra ağzıma sokmadım
Adwin referans kodu: sVwMvijpJG

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 25 Mart 2011, 23:16:29 »
Bu tür ürünlerin hepsi sağlık bakanlığı denetiminde, eğer iddaa ettiğiniz gibi domuz eti falan olsaydı anında piyasadan kaldırılırdı.

Çevrimdışı catcat

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #13 : 25 Mart 2011, 23:26:31 »
YILLAR ÖNCE UĞUR DÜNDAR DA BU FİRMAYI 2004 YILINDA SAĞLIĞA UYGUN ÜRETİM YAPMADIĞI GEREKÇESİ İLE ÇEKMİŞTİ....100 KİŞİYE HEDİYE DAĞITMAKLA BU İŞLER OLMUYOR..

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
« Yanıtla #14 : 26 Mart 2011, 02:16:57 »
Konuyu saptırmayalım. Dileyen katılsın..
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 26 Mart 2011, 10:04:40 »
arkadaşlar ben bir hesabımdan girebiliyorum ama diğerinden giremiyorum sizde de böyle olan varmı
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #16 : 26 Mart 2011, 10:47:21 »
arkadaşlar ben bir hesabımdan girebiliyorum ama diğerinden giremiyorum sizde de böyle olan varmı
evet bende eşimin hesabına davet yolladım ordan girip kabul ettiğimde daveti hata veriyo ne biçim uygulama yapmışlar yaaa

Çevrimdışı osecmu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 26 Mart 2011, 12:54:04 »
uygulama sorunlu hep hata hep hata >:( >:(
Sen bir şey verdikçe dost görünen çok olur.Bir de sen iste gör hepsi birden yok olur..Mevlana

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 26 Mart 2011, 12:57:28 »
Edit: Firma ile forumun adli mercilerde karşı karşıya gelmemesi için silinmiştir..
« Son Düzenleme: 29 Mart 2011, 14:24:08 Gönderen: diazem »

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 26 Mart 2011, 14:01:41 »
bende göz göre göre butur ürünleri almıyorum bunlar karşı firmanın yalanları diye umarsamadan gecemem saglık bakalgınada kalırsak onay vermemesi gereken okadar çok şey varki bazı yiyeceklerin içerigine bakıp netten incelerseniz anlarsınız ben her ürünü özelliklede çocuguma yedirmiyorum neyse konuyu çaptırmıyorum bende katılmıyorum bu kampanyaya