-
usta kampanyacılar yardım
Gönderen:
moon85
21 Mar, 2011 00:01
-
hediyem 5aydır gelmedi şakyaet ettim 5ay sonra cvp aldım teslim edildi di,ye isim numara vermişler komşuma teslime dilmiş ama ne öle bi komşu var nede numara sisteme kayaıtlı ben bunun peşine daha nasıl düşerim
-
Gönderen:
papatya2882
21 Mar, 2011 00:14
-
hediyen neydi bilmiyorum ama kargocular kendi almış olabilir.ben de milupadan 5paket kazanmışım yani numune istemiştim yollamışlar ama ne gelen oldu ne giden,ya yollamadılar ama sistemde yollanmış gözüküyo ya yolladılar kargocular aldı anlamadım.5inidemi kargocu alıcak yani bu kadarmı tesadüf.kargocularada haksızlık etmek istemem.hatta il değiştirdim yazın.tekrar istedim yine gelmedi.bazen böyle sıkıntılar çıkıyo.ama seninki farklı bi durum olabilir.tam detaylı yazarsan.
-
Gönderen:
thiismylife
21 Mar, 2011 00:52
-
firmamı göndermedi hediyeni yoksa kargodan mı gelmedi ? takip numarası verildiyse sana ve çıkmıyorsa o kargonun müdürlüğüne şikayet etmen lazım eninde sonunda çıkar ortaya ama uğraştırırlar seni... ürün ortaya çıkmazsa sana parasını ödeyecekler ..
-
Gönderen:
moon85
21 Mar, 2011 10:49
-
denedim biliyorumdan prima premıum care yarışmasında braun ateş ölçer gelcekti kargo numarası vermiyo denedim biliyorum iş yaptığımız firmada gönderildi gösteriliyor demişler kargo takip nosu falan yok kurye getiriyo sanırım o sitenin hediyelerini
-
Gönderen:
moon85
21 Mar, 2011 10:54
-
Öncelikle sitemize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
Yapmış olduğumuz inceleme sonucu Braun Ateş Ölçer hediyeniz "teslim edilmiş " olarak görülmektedir.
Konu ile ilgili kurye firması ile iltişime geçilmiştir. Gerekli bilgi ulaştığında tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.
Çalışmış olduğumuz kurye firmasından almış oldumuz bilgiye göre, Braun Ateş Ölçer hediyeniz komşunuz Kxxxx Sxxxx'e teslim edilmiştir.
Teslimat sırasında da xxxxxxxxx nolu telefon bildirilmiştir.
Bilginize sunar, iyi günler dileriz.
Saygılarımızla,
ama ne öyle bi komşu nede numara kullanımda
-
Gönderen:
emk87
21 Mar, 2011 11:00
-
o zaman kargo firmasının hatsı ikinci mailde ole bir komsun olmadıgını ve numaradan da kimseye ulasamadıgını soyle bir şekilde geri donus yaparlar sana bence
-
Gönderen:
moon85
21 Mar, 2011 13:10
-
dün yazdım mail attım ama umudum kalmadı 5ayda zor öğrendim verilen kişiyi
-
Gönderen:
moon85
22 Mar, 2011 16:13
-
Merhaba Elif Kılınç,
Çalışmış olduğumuz kurye firmasından gelen, teslimat sırasında atılan ıslak imzayı ekte bulabilirsiniz.
Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.
Saygılarımızla,
denedimbiliyorum.com ya ben anlamadım bu işi ya deli olucam bu firma hangi kuye firmasınla çalışıyo bileniniz varmı eskişehiri kapı kapı aratcaklar bana
-
Gönderen:
moon85
24 Mar, 2011 12:15
-
çözüme ulaştık sanırırm dün akşam beni kargonun müdürü aradı acemi bir eleman alınmış o dönemede ve 1haftada işten ayrılmış benim hediyemide saolsun yanında götürüvermiş şimdi firmayla görüşüp haftaya yeniden bana teslim etmeye çalışıcaklarmış mahkemeye vericem sizi demek faydalı oldu sanırırm