Gönderen Konu: ilk 200 kişiye - çekilişsiz (acele edin)  (Okunma sayısı 9151 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
Ynt: ilk 200 kişiye - çekilişsiz (acele edin)
« Yanıtla #40 : 21 Mart 2011, 21:57:25 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ya ben hala adres yazmadım ama nerden anlicaz kazanıp kazanamadığımızı.bilsek ona göre yollardık

herşeyi doğru yaptıysanız ve o kişiyi eklediyseniz etkinliğe katıldım mesajınınız altına kazandınız güle güle kullanın yazıyor ama bana yazdığı halde hala adresi yollamadım
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 21 Mart 2011, 22:05:39 »
ben gönderdim adresde valla içime kurt düştü sayfalarında arkadaş kısmıda kapalı nereye girdikk  ???

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
« Yanıtla #42 : 21 Mart 2011, 22:08:31 »
kazandın diye bana da yazmış.iyi de ne kazandık.hemen ne adres falan vereyım?beden bilgisi falan da isteyen olmadı henüz...ister istemez insanın içine kuşku düşüyor.bakalım ne olacak..

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #43 : 21 Mart 2011, 22:09:37 »
kazandın diye bana da yazmış.iyi de ne kazandık.hemen ne adres falan vereyım?beden bilgisi falan da isteyen olmadı henüz...ister istemez insanın içine kuşku düşüyor.bakalım ne olacak..

KOT KAPRİ/KOT ŞORT/KOT ETEK vb SÜPRİZ HEDİYELER diyor ama evet benim ark.davetimi kabul ettiği halde bilgi yolla demedi

Çevrimdışı zahide61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 21 Mart 2011, 22:13:50 »
hiç inandırıcı değil arkadaşıma kazandınız demiş arkadaşım adresini gönderdkten sonra silmiş kendisini bende katılmıştım iyiki bilgilerimi göndermemiştim sildim şimdi kendisini de  :( siz bilirsiniz yine de ama bence bilgilerinizi hemen göndermeyin derim

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #45 : 22 Mart 2011, 01:40:32 »
bizim yorumları silmiş uyanıklar ortalığı karıştırdık etkinliği filan yok etti vatandaş.anlayacağınız sahtekarlar bunlar sayfayı şikayet edip cezalandırmalı bunları >:(
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 22 Mart 2011, 02:11:55 »
etkinliğide kapatmış iyiki vermedik adresleri bende silmiştim zaten sonra inanmayınca

sayfalarında da böyle yazmışlar

HEDİYE KAZANABİLMEK İÇİN PROFİL AÇANLARI GÖRDÜK.
HATTA BAZISININ LİSTESİNDEKİ EKLİ TEK ARKADAŞ BENİM:)
ETKİNLİĞİ İPTAL ETTİK BU DURUMDAN DOLAYI AMA ŞU AN'A KADARKİ TÜM İSİMLERİ KAYDETTİK.
BİRAZDAN İSİMLERİ YAZACAM. LÜTFEN İSMİ BULUNUNANLAR HEDİYESİNİN GELMESİNİ İSTEDİĞİ İSİM ADRES VE TEL NUMARASINI MESAJLA BANA GÖNDERSİN (BEDEN YAZMAYI U...NUTMAYINIZ)
EĞER MAĞAZAMIZDAN ALACAKSANIZ BUNU BELİRTİNİZ.TEŞEKKÜRLER

Çevrimdışı farza

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #47 : 22 Mart 2011, 03:47:38 »
Sayfa hakeret yazdı hepımıze yazılan mesajda BELESCI HEDIYE KAPMAK ICIN BEKLIYENLERE VERMIYORUZ yazmıslar ve kampanyacı arkadaslarımın hepsını engellemısler..

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #48 : 22 Mart 2011, 11:37:44 »
kazananlardan bikaçtane kampanyacı var göz boyamak adına tabi oda ;D bize hakaret edeceğine kendine baksın dolandırıcı
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #49 : 22 Mart 2011, 11:42:14 »
bend ekatılmıstım ama ne maıl gelmıs ne mesaj zaten kıytırıkmı bunların lınkı neydı barı katılımı ıptal edeyım begenıp ktılıyoruz ya sayfalarına onu  ???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ