Kazananlar:Eda Tuzcu,Emine Şen,Ertuğrul Sivri,Gülşen Uysal,Esra hoşgör,Meral Gülşen.Yorumları onaylanmış ve geçerli kılınmıştır.Üyelik bilgileri tam,eksiksiz ve doğru olduğu teyit edildikten sonra hediyeleri kendilerine gönderilecektir. Üyelik bilgileri geçersiz olan kişiler elenecektir.212 343 60 60 Nolu telefondan ulaşarak hediye seçimi ve bilgi güncellemesi yapabilirsiniz.Katılımcı arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Kazananlar:Eda Tuzcu,Emine Şen,Ertuğrul Sivri,Gülşen Uysal,Esra hoşgör,Meral Gülşen.Yorumları onaylanmış ve geçerli kılınmıştır.Üyelik bilgileri tam,eksiksiz ve doğru olduğu teyit edildikten sonra hediyeleri kendilerine gönderilecektir. Üyelik bilgileri geçersiz olan kişiler elenecektir.212 343 60 60 Nolu telefondan ulaşarak hediye seçimi ve bilgi güncellemesi yapabilirsiniz.Katılımcı arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
yaw bu ne zaman bıttı...ben haybeye mı yorum yaptım dun...aman yaw enayılık dızboyu
ben 20 tane yazdim baktim basa cikamayacagim biraktim 1saatim bosa gitti
bende bunun sonucunu merak ediyordum kazanmışım sevindim
benimde birkaç saatimi aldı ama değdi doğrusu

kazananlara tebrikler
ben en sondayım demek ki ne kalırsa onu gönderecekler
bende aradım şimdi ilk önce blender setini istemeyi düşünmüştüm ama onu isteyen olmuştur diye tencere setini istemiştim ben ilk isteyen olmuşum