ya hala silinmiyor sinir oluyorum arkadaşlarıma söyledim silin o hesabı ben değilim dedim ama yeni yeni arkadaşlarımı bulup eklemiş off...
bende ettim
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin lütfen bunuda şikayet edermisniz
buda yeni

(
bende şikayet ettim benim adıma da acmışlardı o kadar kişi şikayet etti silinmedi en sonunda gittim avukatıma ve kendisine yazdım dava acılacagını birkac gün sonra silindi profil ama gercek adıma da acmışlar saolsunlar hangisiyle başedicez bilemiyorum
Googleda ismimi aratırken buldum kimse artık beni tanıyan biri olduğu kesin şikayet eder misiniz lütfen kim bilir adıma neler yapıyor ya??
Kayit olun veya giris yapin
Aynı İsimde Başka biriside olabilir. Sahte Olduğundan Eminmiyiz.
bende ettim
Kayit olun veya giris yapin lütfen bunuda şikayet edermisniz
buda yeni
(
Lerzan Ablacım Şikayet Ettim
Buradanda Duyurayım Beni klonlamaya çalışan olursa varyaaa bende başlık açarım forumda haa
eminim tabi benim bilgilerimi kullanmış arkadaşlarımı eklemiş..beni tanıyan biri ama kim? napsam yaa arkadaşlarıma falan kötü bişey yazarsa gerçi kimse bişey demedi bana şuana kadar ama bilmiyom yaa..
eminim tabi benim bilgilerimi kullanmış arkadaşlarımı eklemiş..beni tanıyan biri ama kim? napsam yaa arkadaşlarıma falan kötü bişey yazarsa gerçi kimse bişey demedi bana şuana kadar ama bilmiyom yaa..
tmm bende şikayet ediyorum o zaman hemen sadece sizde 34 gördüm istanbul sandım onda da sinop yazıyor sorayım dedim
sinopta doğdum ama istanbulda yaşıyorum...