Gönderen Konu: Avon  (Okunma sayısı 30310 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: Avon
« Yanıtla #230 : 07 Nisan 2011, 22:37:02 »
Bende öznel düşüncelerimi geride bırakarak dile getirdim ve yetkili bir arkadaşla da görüştüm..O dediğin şeylerin olması İÇİN (!!!) kurbağaların hızlı gelmesi lazım..Listeye giren bir arkadaş da itiraf etti ve ne yaptığını biliyorum..Gelip de dokunmatik ekranın yada pcnin ram hızı demeyin..Beylik yada değil bu benim için önemli değil sadece aynı kişilerin hergün kazanmasını engellemek esas amacımdı..Buna da eriştim..Avon bile resmen belirtti..1.06 olmuyor..Oyun kurgusuna göre kurbağalar hızlı çıkarsa 40 saniyede bile yapılır..(!!!) T.C neden vardır sorusunu da google de arat anlarsın..Ayrıca katılmanı şahsen istemem çünkü ikimiz farklı şeyler düşünüyoruz..Umarım anlatabildim.. :)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı kene200011

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • www.konubebek.com
    • www.konubebek.com
« Yanıtla #231 : 07 Nisan 2011, 22:45:08 »
Arkadaşın yada tanıdığın ne yapıyor bılmıyorum kardesım daha orta okula gıdıyor ve burda soyledıgım  skoro hıc bır program kullanmadan yada o bıldıgın durumu kullanmadan yaptı ben sadece bılgısayar demedım bılgısayar ve ınternet hızının kesınlıkle buyuk bır etkısı oldugu ortada kabul edersın yada etmezsın katıldıgım bır durum var evet bazen kurbagalar hızlı cıkıyor yada aynı yerden cıkıyor bu yapılan skoru cok etkılıyor zaten yazmıs oldugumz skorları bız 1 oynamada yapmadık bu konu acıldıgından bu yana yazdıgım msjlara bakarsan benım bu oyunu ılk acıldıgından berı oynadıgımı anlarsın haklısın görüşlerimiz farklı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfama fikir ve desteklerinizi bekliyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #232 : 07 Nisan 2011, 22:53:25 »
Arkadaşın yada tanıdığın ne yapıyor bılmıyorum kardesım daha orta okula gıdıyor ve burda soyledıgım  skoro hıc bır program kullanmadan yada o bıldıgın durumu kullanmadan yaptı ben sadece bılgısayar demedım bılgısayar ve ınternet hızının kesınlıkle buyuk bır etkısı oldugu ortada kabul edersın yada etmezsın katıldıgım bır durum var evet bazen kurbagalar hızlı cıkıyor yada aynı yerden cıkıyor bu yapılan skoru cok etkılıyor zaten yazmıs oldugumz skorları bız 1 oynamada yapmadık bu konu acıldıgından bu yana yazdıgım msjlara bakarsan benım bu oyunu ılk acıldıgından berı oynadıgımı anlarsın haklısın görüşlerimiz farklı

Öncelikle sohbet edercesine yazılarıma cevap verdiğin için teşekkür ederim..Burası mahkeme değil ve kimse kimseyi yargılayacak bir iradeye sahip değil..Kulaktan dolma sözlerle de bugüne dek hiçbir zaman bu forumda olduğum sürece yorum yapmadım..Bu çizgi hep sürecek..Benim bildiğim ve ayrıca yazılımcı arkadaşlarımın fikirleri ile mutlak bir doğruya ulaştım..Bir defa aynı soyadları takip ettim..Puan 0'landı anında aynı skoru elde etti..Diğer bir mevzu..Avon facebook duvarında 1.00 süre ile kazanan bayanın  sözlerimin karşısında yazısını silip de yorum yapmaktan kaçınıp kendi kabuğuna çekilmesi enteresandı..İyi bir yazılımcı bu oyundaki o açıkları çok iyi kullanabilir ki kullanılıyor hemde abartılarak..Kurbağalar sürekli aynı yerden çıksa bile 1.05 elde ediliyor..Bunu da test ettim..Yani sen savının arkasında kal problem değil ama Avon benim sözlerimi dikkate alarak gerekli müeyyideleri yapıyorsa onlarda biliyor oyunun en yüksek skorunu..Kimse kimseyi kandırmasın..Herkes bir sözün arkasına sığınıyor ama ben net konuşuyorum..1.05 'in altındaki tüm sonuçların TAMAMI tesadüfi değildir..İster kabul et istersen de diret..Fark etmez..Ben Avon'un bu yaptığı hamlelerden dolayı tebrik ediyorum..Bazı firmalar ayakta uyutulurken kendine gelen bir firma Avon.. :)

Çevrimdışı kene200011

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • www.konubebek.com
    • www.konubebek.com
« Yanıtla #233 : 07 Nisan 2011, 23:09:32 »
02.04.2011 Tarihinde kazananlar 1.02 ile 1.07
03.04.2011 Tarihinde kazananlar 1.02 ile 1.06
04.04.2011 Tarihinde kazananlar 1.00 ile 1.04
05.04.2011 Tarihinde kazananlar 57 ile 1.03

Söylediklerinizde ve arastırmalarınızda kendini doğru kabul ediyorsunuz bu durumda anlasılan buki bu 5 günlük durumdaki cogu kişi oyunun hilesini yada acıgını bulmus ve sitede yöneticilerde bunu göz göre göre kabul etmiş ve devamına izin vermişler Oyunda hileciler olabilirmi olabilir ama herkezde aynı kefeye konulması cok dogru olmaz oyunun hiç bir acıgını araştırmadım yada bu oyunda kullanabılcegım bır program bakmadım yada yazılımcı arkadaslarıma danısmadım ama ister inanın ister inanmayın benım ortaokula gıden kardesım 1.02 sn yaptı burda anlatmak istedigim sadece herkezi aynı kefeye koymayın bende tşkr ederim tartışmaya gecirmeden sohbet şeklinde gittigi için bu konusma
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfama fikir ve desteklerinizi bekliyorum.

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #234 : 07 Nisan 2011, 23:16:43 »
ben 2 dakikayı süper sayarken siz 1 dakikadan bahsediyorsunuz
ben vazgeçtim satın alacağım:)
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #235 : 07 Nisan 2011, 23:45:50 »
02.04.2011 Tarihinde kazananlar 1.02 ile 1.07
03.04.2011 Tarihinde kazananlar 1.02 ile 1.06
04.04.2011 Tarihinde kazananlar 1.00 ile 1.04
05.04.2011 Tarihinde kazananlar 57 ile 1.03

Söylediklerinizde ve arastırmalarınızda kendini doğru kabul ediyorsunuz bu durumda anlasılan buki bu 5 günlük durumdaki cogu kişi oyunun hilesini yada acıgını bulmus ve sitede yöneticilerde bunu göz göre göre kabul etmiş ve devamına izin vermişler Oyunda hileciler olabilirmi olabilir ama herkezde aynı kefeye konulması cok dogru olmaz oyunun hiç bir acıgını araştırmadım yada bu oyunda kullanabılcegım bır program bakmadım yada yazılımcı arkadaslarıma danısmadım ama ister inanın ister inanmayın benım ortaokula gıden kardesım 1.02 sn yaptı burda anlatmak istedigim sadece herkezi aynı kefeye koymayın bende tşkr ederim tartışmaya gecirmeden sohbet şeklinde gittigi için bu konusma

rica ederim..o listedekilerin farklı kişiler olduğunu düşünüyorsan ki düşünüyorsun maça 1 - 0 geriden başlıyorsun demek anlamına geliyor..Benim sistemin ve net hızımın bilgilerini verecek olsam birileri de çıkıp bana oynar mı sorusu ne güzel bir sorudur..Avon düne kadar güle oynaya hediyeleri sömüren kişilerce ortak hareket ediyordu..Benim olaya girmemle her şey değişti..Neden T.C: isteniyor yada silinmeler oldu..Avon ne yapsın düşünün onların tek amacı Ruj reklamını en iyi şekilde tüm tüketicilere ulaştırmak..Neden uğraşsın ki millet hileyle mi uğraşıyor diye..Ta ki birileri çıkıp -Heyy ordakiler diyerek bir şeyleri gün yüzüne çıkarana dek..Ben bireysel yorum yapmıyorum sözüm herkesi kapsıyor beni bile..Peki güncel listeler artık asılmıyor kaç gündür..Bu da önemli bir durum..Birileri çıkıp da adam gibi bir yorum yapamıyor..Hadi seni atlıyorum dedik diğerleri de senin gibi mi diyecek..Geçen bir bayan arkadaşla konuşuyoruz ilk etabı 30 saniyede geçersen çok rahat olur diyor..Bende dedim kurbağaların hızlı çıkmasını neye borçlusun..Sustu sözü eşine attı..Eşim çok iyi bilir bu işleri..Evet çok iyi biliyorlar bu işleri arkadaşım..Ve olayın mantığını kavrayan soyadlarını değiştirme yoluna gidiyor..5 farklı soyadla herkes sanıyor ki bunlar farklı ve birbirleriyle ilgili değillerdir tablosu çıkıyor ki dışardan aynen öyle..Ama işin içine girince dönen bu oyunu Avon'a dile getirdim..Avon'da bu bahsettiğim mini kitlenin icabına baktı..Yine olsa yine yaparım..Seni de tebrik ederim..Hediyeni güle güle kullan..Mutlu geceler.... :)

Çevrimdışı kene200011

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • www.konubebek.com
    • www.konubebek.com
« Yanıtla #236 : 08 Nisan 2011, 08:17:21 »
Öncelikle iyi niyetlerin için tşkr ederim ben 1 -0 geride olayım ama 6 - 7 günde her gün 15 kisiden nerdeyse 75-100 kisi arası hileci olduguna ınanmıyorum Tc kimlik cozum mu bence degıl yapmak isteyen gene yapar yapıyordurda komsusuna ıster halasına ıster suna ıster buna ıster yok yada avonun ılk yaptıgı gıbı tek hesaptan bır odul olayıda cozum degıl sahte hesaplar ortaya cıkar bunun onune gecmek ıstersen sadece cozum cekılıstır.Genel olarak yazmısın kazananlar ıcın dusunduklerını bende sana soyleyım emın ol ben kesınlıkle 5-0 senın onundeyım ozaman  :D

Çevrimdışı nuray1907

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #237 : 08 Nisan 2011, 13:16:27 »
Ben 5 Nisanda kazandım benle iletişime geçen olmadı  :-[ Mailimi kontrol ediyorum hep ama. Kazanan arkadaşlarla iletişime geçildimi?

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #238 : 08 Nisan 2011, 13:35:53 »
kene200011 ; önemli olan kaleni korumak ve gol yememek..Golü bir şekilde atarsın..Avon yıllardır binlerce kozmetik ürün dağıttı koşulsuz..Şimdiki yaptıkları ise insani bir tutum..Neden sömürgeler kazansın diyor..Reklamını her harikarda yapan bir firma..Çekiliş dersen ki o attığın gollerin 2 katını kalende görürsün..Böyle kazanmak daha kolay hatırlatırım..Çekiliş dersen ki bir çözüm ama çoğu kişinin hoşuna gitmez..O listedekilere gelince bir arkadaş X bizim akranların hepsini listeye soktum dedi..Yani aynı kişiler kurguluyor o listeyi..Bilmem anlatabildim mi...(!) .. :).

Çevrimdışı kene200011

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • www.konubebek.com
    • www.konubebek.com
« Yanıtla #239 : 08 Nisan 2011, 14:22:19 »
kene200011 ; önemli olan kaleni korumak ve gol yememek..Golü bir şekilde atarsın..Avon yıllardır binlerce kozmetik ürün dağıttı koşulsuz..Şimdiki yaptıkları ise insani bir tutum..Neden sömürgeler kazansın diyor..Reklamını her harikarda yapan bir firma..Çekiliş dersen ki o attığın gollerin 2 katını kalende görürsün..Böyle kazanmak daha kolay hatırlatırım..Çekiliş dersen ki bir çözüm ama çoğu kişinin hoşuna gitmez..O listedekilere gelince bir arkadaş X bizim akranların hepsini listeye soktum dedi..Yani aynı kişiler kurguluyor o listeyi..Bilmem anlatabildim mi...(!) .. :).

Ürün kazanmak yada kaybetmek benım senın kalende gorcegın bır gol olmaz sadece daha saydam daha adetlı olmasını ıstedıgın ıcın cekılıs onerısını sundum sadece bu sekılde kurtula bılır bak tc kımlık ıstyrsnz adam gıdıyor baskasının adına alıyor yada daha neler neler onun ıcın dedım tc kımlık no olayı cokda artısı olan bır durum degıl yazdıgın yazıya gore sende bunu kabul ediyorsun bastan berı konustugumuz seylerde yavas yavas anlasıyoruz tc kımlık olayı cozum degıl avon Türkiyede bilinmiş bir firma reklamınıda yarışmalarla cok guzel yapıyor oteki reklamları dışında