oyunu bulamıyorum biri linkini yazabilir mi?
valla bence bu şans işi çünkü bazen kurbağa çıkmıyor öyle bekliyoruz bazen arka arkaya çıkıyor acaba çok mu tıklamak lazım boşluğa doığru o zaman şansımız daha çok mu olur bilemiyorum amaan daha resmi bi açıklama yok beklicez sanırım bu listeler geçerlimi o da belli değil ben ilk onbeşe giremedim ama neyse:)
pfff bunda da hile açmışlar ya hilecilerde belli
Saatlerdir ugrasyrm listeye tekrardan girmek için sonunda gene girdim 01.07.48 yaptım
seçtiğimiz arkadaşımızın resmiyle oyunun ne alakası var çözemedim..
1dk altındakiler için hile imaları yapılmış ama alakası yok kurbagalar bazen çok hızlı bazen çok yavas geliyo tamamen bunla alakalı..ayrıca seçtiğimiz arkadaşın resmi olmadan oyunu oynayamıyoruz alaka bu.
1dk altındakiler için hile imaları yapılmış ama alakası yok kurbagalar bazen çok hızlı bazen çok yavas geliyo tamamen bunla alakalı..ayrıca seçtiğimiz arkadaşın resmi olmadan oyunu oynayamıyoruz alaka bu.
evt canım onu biliyorumda oyunda arkadaşımızla ilgili hiç bişiy yok neden lazım onu çözemedim
onu bende anlamadım ne alakaysa zaten seçtiğimizin ne ismi ne resmi çıkyor zaten bir arkadaşta demiş avonda yazmış sayfalarında daha açıklama yok geçerli olmıycak bence bu sonuçlar
ay bana da bu daha deneme sürümü gibi geliyor ama oynamak iyi bir şey el alışkanlığı olur cidden şans işi sürekli oynamak lazım zaman lazım ona da tabii): inş alırız hediyelerini arkadaşlar ne kadar sürcek acaba bu oyun peri bayağı bir sürmüş de ben ona yetişemedim o zman kampanyadan filan bihaber yaşıyordum