Gönderen Konu: Hementeslimat Notebook Soğutucu  (Okunma sayısı 10733 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
Ynt: Hementeslimat Notebook Soğutucu
« Yanıtla #40 : 21 Mart 2011, 14:38:10 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben de ne bahtsızım ya bir sürü blog kampanyasına katıldım.Sadece 2 sinden kazandım onlarda  Yasemin'in bloğundaki parfümbank kampanyasından fondoten ve nilgünün bloğundaki hemen teslimat kampanyasından notebook soğutucuydu.2 firmada problemli çıktı,Var mı benden bahtsızı :(

:) canım inşallah daha iyilerini kazanırsın evet hementeslimat benim blogumda da vardı ve gizemlitosbaga kazanmıştı hediyeler gelmedi çok üzüldüm.. parfümbak ise sorunlu bir firma çıktı ilk ben yapmıştım arfüm gönderdi gerçi kazanalara ama bir tanesinin parfümü kırılmış kargoda onunla ilgilenmedi bir daha  :(

sağlık olsun canım ne yapalım. firmanın ayıbı.
kişisel face hesabına da yazdım zaten mesaj ama adam tınlamadı bile.
moral bozmaya değmez, ama unutmamak gerekir...
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #41 : 21 Mart 2011, 17:14:25 »
Benim bugün mailime cevap verme tenezzülünde bulunmuş dün faceden hukiki yollarla hakkımı arayacağım demiştim yazdığı cevap aynen şöyle
yollayamiyorum kusura bakamyin siteden 1 satis bile olmadi daha

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #42 : 21 Mart 2011, 18:34:51 »
boşverin arkadaşlar firmalar işine geldiği gibi davranıyor sizlik bişey yok.bende meralden kazanmıştım ama sağlık olsun takmayın kafanıza :-*
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #43 : 21 Mart 2011, 18:36:40 »
Benim bugün mailime cevap verme tenezzülünde bulunmuş dün faceden hukiki yollarla hakkımı arayacağım demiştim yazdığı cevap aynen şöyle
yollayamiyorum kusura bakamyin siteden 1 satis bile olmadi daha
evet banada aynı cevabı vermiş böyle insanların haklarına giriyorlar inşallah en kısa sürede bukadar kişinin hakkını bir şekilde öderler :(

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #44 : 21 Mart 2011, 23:43:26 »
hepimiz beğenileri geri alıp sayfayı sahtekarlık diye şikayet edebiliriz
bence bu şekilde cevazsını çeker
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #45 : 22 Mart 2011, 01:45:06 »
arkadaşlar hemen teslimat com'un firma sahibinin facebook adresini buldum bence hepimiz burdan yüklenelim kendisine herkes ona mesaj atsın maillere cevap vermiyor çünkü sitede ulaşabileceğimiz telefonda yok

bu hesaba ben msj attım bana tlf verdi aramam için.arayamam dedim ve ben firma sahibi filan değilim dediklerinizden bişey anlamadım dedi.msjlarda duruyo hala.şimdi bu firma sahibimi eminmisin canım ???
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
« Yanıtla #46 : 22 Mart 2011, 02:00:37 »

:) canım inşallah daha iyilerini kazanırsın evet hementeslimat benim blogumda da vardı ve gizemlitosbaga kazanmıştı hediyeler gelmedi çok üzüldüm.. parfümbak ise sorunlu bir firma çıktı ilk ben yapmıştım arfüm gönderdi gerçi kazanalara ama bir tanesinin parfümü kırılmış kargoda onunla ilgilenmedi bir daha  :(

Sağol canım aslında kendimizi üzmeye değmez ama ister istemez insanın canı sıkılıyor işte.:)
Blogger arkadaşlarımız için daha zor bir durum,o kadar uğraşıyorlar hazırlamak için,sonucunda hem mahcup hissediyorlar kendilerini hem de emeklerine yazık oluyor.Dikkatli seçmek gerekiyor çalışacağımız firmaları,yazık oluyor verilen emeklere böyle kendini bilmez firmalar yüzünden.

sağlık olsun canım ne yapalım. firmanın ayıbı.
kişisel face hesabına da yazdım zaten mesaj ama adam tınlamadı bile.
moral bozmaya değmez, ama unutmamak gerekir...

Evet canım öyle sağlık olsun,can sıkmaya değmez de 2 si de üst üste gelince ne bahtsızım diye bir iç çektim öyle :)
Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #47 : 22 Mart 2011, 11:53:18 »
arkadaşlar hemen teslimat com'un firma sahibinin facebook adresini buldum bence hepimiz burdan yüklenelim kendisine herkes ona mesaj atsın maillere cevap vermiyor çünkü sitede ulaşabileceğimiz telefonda yok

bu hesaba ben msj attım bana tlf verdi aramam için.arayamam dedim ve ben firma sahibi filan değilim dediklerinizden bişey anlamadım dedi.msjlarda duruyo hala.şimdi bu firma sahibimi eminmisin canım ???
Valla cnm sitesindeki isime göre arattım antalyada yaşıyor sitesinde havale bilgileri var birtek antalyada yaşayan facebookta bu isim var bende o olduğunu tahmin ettim anlamamazlığa gelmişte olabilir özel face hesabı diye

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 22 Mart 2011, 13:49:46 »
tlf nosu filan verdi asılırcasına eğer o olduğundan eminseniz veririm tlfnunu arayın ama ben anlamdım konu ne filan dedi bana msjda

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #49 : 22 Mart 2011, 13:53:56 »
tlf nosu filan verdi asılırcasına eğer o olduğundan eminseniz veririm tlfnunu arayın ama ben anlamdım konu ne filan dedi bana msjda
cnm bilmiyorum yaa ben öyle buldum ama olmayabilirde emin değilim arama bence zaten yollamıycaklar o olsa bile arasanda bişey değişmiycek