ağır demedimki canım beddua tarzın hoşuma gitti gülmeyide unutmuşum zati orda![]()
devriminki acı gerçekler göz göre göre hileye mahal vermek çok acı oluyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHileyle aldıkları makinaların usbleri bozulsun ...tez zamanda zoomları infilak etsin insallah !! Çektikleri fotolarda gözleri hep kapalı çıksın![]()
![]()
bu ileri zekalılar grubu içerisindeki ZAVALLILar aktivasyonsuz hesap hilesiyle hesaplarını 1000+ üzerinde tuttu..Sony gibi bir markada bu tuzağı tüm uyarılarımıza rağmen öyle bir yedi ki yarım milyarlık ödülleri aynı kişilere kardeş payı yaptı..Firuzan öyle bir beddua ki benimkisi altından kalkabilirlerse fotolarını çeksinler..
![]()
![]()
![]()
İşte böyle arkadaslarımdan birisi çok emek verip kazanamyınca sonrada böyle yazınca çok üzülüyorum !!!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHileyle aldıkları makinaların usbleri bozulsun ...tez zamanda zoomları infilak etsin insallah !! Çektikleri fotolarda gözleri hep kapalı çıksın![]()
![]()
bu ileri zekalılar grubu içerisindeki ZAVALLILar aktivasyonsuz hesap hilesiyle hesaplarını 1000+ üzerinde tuttu..Sony gibi bir markada bu tuzağı tüm uyarılarımıza rağmen öyle bir yedi ki yarım milyarlık ödülleri aynı kişilere kardeş payı yaptı..Firuzan öyle bir beddua ki benimkisi altından kalkabilirlerse fotolarını çeksinler..
![]()
![]()
![]()
İşte böyle arkadaslarımdan birisi çok emek verip kazanamyınca sonrada böyle yazınca çok üzülüyorum !!!
Firu Sony'e bunların nasıl hile yaptığını yazan bir açıklama metni yolladım ve bende istesem bu HİLE'yi yapardım ama yapmadım kendi hakkımla bulduğum oylarla kazanmak istiyorum demiştim..Bir isim son gün aynı gruptan 2 saatte 780+ oy buldu..Sony beni dinlemedi yoksa dünya malı için üzülecek değilim..Eğer o HİLEYİ yapsaydım en az 4 5 tane de ben kapardım..Yalnız şu güne dek haksız kazançlar sahibine haklı sonuçlar doğuruyor..Çıkacak ya bu dünyada yada ahir hayatında..Mutlaka bulacaktır hem firma hem de bu oyunu yapanlar..O yüzden vicdanen rahat olmayanların kapısı elbet çalınacak , onlar düşünsün ..sende ne olursun üzülme çünkü DEĞMEZ....