Hediyeyi verdikleri kisilerde 'teşekkür edilme' oranına bakıldığında yoneticiler gibi görünüyor
İnsanın içi fesat olunca yazdıklarınada yansıyor demekki..
Adminin düzenlediği kampanya dolayısıyla edilen bir teşekkür. Teşekkür etmiyosan o senin problemin. 7 kişi ödül almış 14 kişi teşekkür etmiş. İstersen bi konu aç karalama kampanyası adında. Çamur at iz kalsın...
Teşekkür bir tebrik niteliğindedir. Yani isteyen teşekkür eder. Sitenin admini açmış diyorsun, yani senin sahibin niteliğinde bulunan bir kişi. O halde teşekkür etmemeyi 'problem' olarak görüyorsan. En başta sende problem var demektir. Nedeni ise teşekkür etmemişsin üstelik yukarıda da dediğim gibi sahibin niteliğinde olan bir kişi. Anca laf olsun torba dolsun...
Teşekkür eden kişileri kendime dert edinmemişim zaten ben konuya senin iftirandan sonra baktım, görmediğim konuya teşekkür edemem. Kaldıki oda benim problemim teşekkür etmek zorunda değilim. Sanada teşekkür et diyen olmadı. İşiniz gücünüz fitne fesat. Kazandığınız sürece iyi kazanmadınız mı hasetinizden ölüyosunuz. Yaptığının sırf çamur atmak oludğunu farketmeyen yoktur. Burdada senin çamurunun kirletebileceği bir yönetim yok.
Yukarıda yazdığım bir teori dir. %100 sonuca sahip değildir. Zaten yukarıda da yazıyor.
Göya moderatör yapmışlar seni ama site içi katkıda bulunanlardan 'pLnLp,papatya89,cilekrecelii,asiceylan' moderatör leri haricinde gerisi pasif durumdalar. Sen cesaretini sadece bulunduğun mevkiden alırsın.