Gönderen Konu: Evimo için yarışıyoruz, Birlikte kazanıyoruz  (Okunma sayısı 31865 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı semihsamsun

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Evimo için yarışıyoruz, Birlikte kazanıyoruz
« Yanıtla #180 : 03 Nisan 2011, 09:46:35 »
Hediyeyi verdikleri kisilerde 'teşekkür edilme' oranına bakıldığında yoneticiler gibi görünüyor

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #181 : 03 Nisan 2011, 12:31:25 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Hediyeyi verdikleri kisilerde 'teşekkür edilme' oranına bakıldığında yoneticiler gibi görünüyor
İnsanın içi fesat olunca yazdıklarınada yansıyor demekki..

Adminin düzenlediği kampanya dolayısıyla edilen bir teşekkür. Teşekkür etmiyosan o senin problemin. 7 kişi ödül almış 14 kişi teşekkür etmiş. İstersen bi konu aç karalama kampanyası adında. Çamur at iz kalsın...

Çevrimdışı semihsamsun

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #182 : 03 Nisan 2011, 12:56:57 »

Adminin düzenlediği kampanya dolayısıyla edilen bir teşekkür. Teşekkür etmiyosan o senin problemin. 7 kişi ödül almış 14 kişi teşekkür etmiş. İstersen bi konu aç karalama kampanyası adında. Çamur at iz kalsın...
Teşekkür bir tebrik niteliğindedir. Yani isteyen teşekkür eder. Sitenin admini açmış diyorsun, yani senin sahibin niteliğinde bulunan bir kişi. O halde teşekkür etmemeyi 'problem' olarak görüyorsan. En başta sende problem var demektir. Nedeni ise teşekkür etmemişsin üstelik yukarıda da dediğim gibi sahibin niteliğinde olan bir kişi. Anca laf olsun torba dolsun...

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #183 : 03 Nisan 2011, 13:04:57 »

Teşekkür bir tebrik niteliğindedir. Yani isteyen teşekkür eder. Sitenin admini açmış diyorsun, yani senin sahibin niteliğinde bulunan bir kişi. O halde teşekkür etmemeyi 'problem' olarak görüyorsan. En başta sende problem var demektir. Nedeni ise teşekkür etmemişsin üstelik yukarıda da dediğim gibi sahibin niteliğinde olan bir kişi. Anca laf olsun torba dolsun...
Teşekkür eden kişileri kendime dert edinmemişim zaten ben konuya senin iftirandan sonra baktım, görmediğim konuya teşekkür edemem. Kaldıki oda benim problemim teşekkür etmek zorunda değilim. Sanada teşekkür et diyen olmadı. İşiniz gücünüz fitne fesat. Kazandığınız sürece iyi kazanmadınız mı hasetinizden ölüyosunuz. Yaptığının sırf çamur atmak oludğunu farketmeyen yoktur. Burdada senin çamurunun kirletebileceği bir yönetim yok.

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #184 : 03 Nisan 2011, 13:14:00 »
Ayrıca bu kampanyanın ilk mesajına bakarsan moderatörler için ayrı bir ödül çekilişi olacağından bahsedilmiş. Haliyle kazananlar arasında moderatörde var. Oda 25 tl lik çek. 100 ve 50 bile değil. İftira ile hiç biyere varamazsın burada.

Çevrimdışı semihsamsun

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #185 : 03 Nisan 2011, 13:15:00 »

Teşekkür eden kişileri kendime dert edinmemişim zaten ben konuya senin iftirandan sonra baktım, görmediğim konuya teşekkür edemem. Kaldıki oda benim problemim teşekkür etmek zorunda değilim. Sanada teşekkür et diyen olmadı. İşiniz gücünüz fitne fesat. Kazandığınız sürece iyi kazanmadınız mı hasetinizden ölüyosunuz. Yaptığının sırf çamur atmak oludğunu farketmeyen yoktur. Burdada senin çamurunun kirletebileceği bir yönetim yok.
Yukarıda yazdığım bir teori dir. %100 sonuca sahip değildir. Zaten yukarıda da yazıyor.

Göya moderatör yapmışlar seni ama site içi katkıda bulunanlardan 'pLnLp,papatya89,cilekrecelii,asiceylan' moderatör leri haricinde gerisi pasif durumdalar. Sen cesaretini sadece bulunduğun mevkiden alırsın.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #186 : 03 Nisan 2011, 13:15:48 »
Alıntı
100TL talihlisi
my.angel.81@...

50TL talihlisi
aec12@...

25TL talihlileri
mustafaninepostasi@...
cokseyrek76@...
yusufbeyaz2010@...
peri_sem@...
umran-kahraman@...  

--------------------------------------------------------------------------------

Bu mesaja tesekkür eden üyeler:

asiceylan, diazem *, kirnak58, sibelert, catpat07, devrim1986, lerzankara, neron54, bbck, gamzeli81, GULFEM57, glh_n, simonbolivar, yağmurvil, papatya89

Bu mesaj için 15 üye tesekkür etti!  

Şöylecene bir baktım bu laflardan sonra.. Yahu ben yapılan bir çekilişde 25 lira çıkmış diye bu lafları duymayı hakedecek adammıyım dedim.. Normalde bu tarz durumlarda çekilişlere katılmam zaten herkesde bilir.Çıkmış teşekkür etmişim çıktı diye.Sonrasında teşekür ettiğim diğer mesajlarada baktım.Hediye kazanan bir çok kişiyede teşekkür etmişim.Hatta nasıl bir terbiyesizlik yapmışımki kampanya sonuçları ekleyen diğer arkadaşalrımızda tebrik etmişim.Yani ben ne kadar ahlaksız biriymişimki onca firmanın hediyesini çaktırmadan kazanıp teşekkür etmişim kıs kıs gülerek forumda hiç katılmadığım kampanyaların sonuçlarında dahi.
  Sonra bir daha baktım tek ben değilmişim bu ahlaksızlığı yapıp kampanya sonuçlarına teşekkür eden.Meğerse 1 kişinin kazandığı yerlere 50 kişi teşekkür etmiş.Vay hainler bi iş çevirmişler.NEYİN NE OLDUĞU anlaşılıyor teşekkür edenlere bakınca.
 Gerizekalımısın kardeşim 25 liralık çek için kendimizi ahlaksız şerefsiz diye ortaya atıcaz.Birde mal gibi çıkıp e postamızı oraya koydurtup senin ağzına laf olsun diye sunacaz.Yapıcak olsakda senin ağzına düşüecek kadar dingilmiyiz biz..
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2011, 13:17:39 Gönderen: diazem »
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #187 : 03 Nisan 2011, 13:17:37 »
Yukarıda yazdığım bir teori dir. %100 sonuca sahip değildir. Zaten yukarıda da yazıyor.

Göya moderatör yapmışlar seni ama site içi katkıda bulunanlardan 'pLnLp,papatya89,cilekrecelii,asiceylan' moderatör leri haricinde gerisi pasif durumdalar. Sen cesaretini sadece bulunduğun mevkiden alırsın.
Benim görevim senin gibi iftiracılara karşı önlem almaktır. Yaptığım işide senin gözüne soka soka yapacak değilim.

Çevir kazı yanmasın...
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2011, 13:21:05 Gönderen: ysr86 »

Çevrimdışı semihsamsun

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #188 : 03 Nisan 2011, 13:21:54 »

Alıntı

Şöylecene bir baktım bu laflardan sonra.. Yahu ben yapılan bir çekilişde 25 lira çıkmış diye bu lafları duymayı hakedecek adammıyım dedim.. Normalde bu tarz durumlarda çekilişlere katılmam zaten herkesde bilir.Çıkmış teşekkür etmişim çıktı diye.Sonrasında teşekür ettiğim diğer mesajlarada baktım.Hediye kazanan bir çok kişiyede teşekkür etmişim.Hatta nasıl bir terbiyesizlik yapmışımki kampanya sonuçları ekleyen diğer arkadaşalrımızda tebrik etmişim.Yani ben ne kadar ahlaksız biriymişimki onca firmanın hediyesini çaktırmadan kazanıp teşekkür etmişim kıs kıs gülerek forumda hiç katılmadığım kampanyaların sonuçlarında dahi.
  Sonra bir daha baktım tek ben değilmişim bu ahlaksızlığı yapıp kampanya sonuçlarına teşekkür eden.Meğerse 1 kişinin kazandığı yerlere 50 kişi teşekkür etmiş.Vay hainler bi iş çevirmişler.NEYİN NE OLDUĞU anlaşılıyor teşekkür edenlere bakınca.
 Gerizekalımısın kardeşim 25 liralık çek için kendimizi ahlaksız şerefsiz diye ortaya atıcaz.Birde mal gibi çıkıp e postamızı oraya koydurtup senin ağzına laf olsun diye sunacaz.Yapıcak olsakda senin ağzına düşüecek kadar dingilmiyiz biz..

25 tl değil 5 tl için bile koyarsın. Hiç merak etme kimse gelipte bunlar yöneticiler 'bal tutan parmağını yalar' hesabını yapmaz. Sen bu moderatörlüğü milletvekilleri veya bayağı üst mevki sandın her halde. Bir artislik bi havalar almış seni?
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2011, 13:26:58 Gönderen: semihsamsun »

Çevrimdışı semihsamsun

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #189 : 03 Nisan 2011, 13:25:34 »

Benim görevim senin gibi iftiracılara karşı önlem almaktır. Yaptığım işide senin gözüne soka soka yapacak değilim.

Çevir kazı yanmasın...
Sitede moderatör görevi üstlenmen senin burada bir nevi müşterilere karşı saygısızlık yapmanı gerektirmez.  ' yukarıda yazdıklarım çalışanlar belli oluyor. Görünen köy klavuz istemez

' Az laf çok iş az laf çok iş