0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün mail atmışlar ürünü bir sonraki dönemde göndereceğiz diye Numune istedikten nerdeyse bir ay sonra cecap geldi
numune deterjan değil çamaşırlar arası renk geçişini engelleyen özel kumaştır.ben denedim gerçekten de işe yaradı.kırmızı boyayan tişörtle diğer renklileri cesaret edip bir arada attım makineye.birde bu özel mendilden bir tane koydum.sonuç harika mendil tüm kırmızılığı emmiş diğer giysiler tertemizdi.tavsiye ederim arkadaşlar sizde isteyin ve deneyin...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnumune deterjan değil çamaşırlar arası renk geçişini engelleyen özel kumaştır.ben denedim gerçekten de işe yaradı.kırmızı boyayan tişörtle diğer renklileri cesaret edip bir arada attım makineye.birde bu özel mendilden bir tane koydum.sonuç harika mendil tüm kırmızılığı emmiş diğer giysiler tertemizdi.tavsiye ederim arkadaşlar sizde isteyin ve deneyin... bu numuneler bi defa mı kullanılıyo yoksa birrden fazla mı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnumune deterjan değil çamaşırlar arası renk geçişini engelleyen özel kumaştır.ben denedim gerçekten de işe yaradı.kırmızı boyayan tişörtle diğer renklileri cesaret edip bir arada attım makineye.birde bu özel mendilden bir tane koydum.sonuç harika mendil tüm kırmızılığı emmiş diğer giysiler tertemizdi.tavsiye ederim arkadaşlar sizde isteyin ve deneyin... bu numuneler bi defa mı kullanılıyo yoksa birrden fazla mı tek kullanımlık 2 adet mendil gonderılıyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnumune deterjan değil çamaşırlar arası renk geçişini engelleyen özel kumaştır.ben denedim gerçekten de işe yaradı.kırmızı boyayan tişörtle diğer renklileri cesaret edip bir arada attım makineye.birde bu özel mendilden bir tane koydum.sonuç harika mendil tüm kırmızılığı emmiş diğer giysiler tertemizdi.tavsiye ederim arkadaşlar sizde isteyin ve deneyin... bu numuneler bi defa mı kullanılıyo yoksa birrden fazla mı tek kullanımlık 2 adet mendil gonderılıyor. tek kullanımlık ama harika bi ürün özellikle bebeklerimin çamaşırlarını yıkarken çok fayda gördüm...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnumune deterjan değil çamaşırlar arası renk geçişini engelleyen özel kumaştır.ben denedim gerçekten de işe yaradı.kırmızı boyayan tişörtle diğer renklileri cesaret edip bir arada attım makineye.birde bu özel mendilden bir tane koydum.sonuç harika mendil tüm kırmızılığı emmiş diğer giysiler tertemizdi.tavsiye ederim arkadaşlar sizde isteyin ve deneyin... bu numuneler bi defa mı kullanılıyo yoksa birrden fazla mı tek kullanımlık 2 adet mendil gonderılıyor. tek kullanımlık ama harika bi ürün özellikle bebeklerimin çamaşırlarını yıkarken çok fayda gördüm...henüz kullanma-deneme fırsatım olmadı . Ama boya salan çamaşırlarda güzel etki gösterecege benziyor .