Gönderen Konu: moneyden cheesecake den indirim alıp o ilde olmayanlar okusun önemli  (Okunma sayısı 1506 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
Arkadaşlar moneyden geçen %75 indirime denk gelmiştim ama bazı illerde yoktu bende bunun üzerine şikayet maili ve tel ile aradım yetkililer geri dönüş yaptı ve bana dediki eğer ilinizde yok ise ve satışa kapalı ise kartınıza 7 tl indirm yüklüyoruz müşteri memnuniyeti adına dedi bende beni gibi mağdur olan arkadaşlarım var dedim onlarda mağdur dedim aynı işlem onlar içinde geçerli dedi yani o iller arasında iseniz ve ongan grup o ile ürün yollamıyorsa kartınıza para olarak yüklenecek :) yani istediğiniz ürünü alabilirsiniz çok teşekkür ettim sizlerin adına da güle güle harcayın
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı kamile44

• Usta Kampanyacı
çok  teşekkür  ederim  bende  malatyadayım  çok  üzülüyordum.

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
bende öyle üzülmüştüm dedim biz sabah oturup bekledik o kadar dedim önceden bildirseydiniz yada türkiye genelinde olan bir ürün seçseydiniz dedim çağrım ve mailim merkeze ulaşmış saolsunlar geri döndüler
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı kamile44

• Usta Kampanyacı
BENDE  ŞİMDİ  GÖNDERDİM  BAKALIM  NE  OLACAK

Çevrimdışı kamile44

• Usta Kampanyacı
ARKADAŞLAR  DÜNDEN  BELLİ  BİR İKİ  TANA  MAİL  ATTIM  CEVAP  GELMEDİ

Çevrimdışı erdem61

• Usta Kampanyacı
dün ben attım bugun aradılar  kartıma yuklenmıs  para olarak   ;)
**********ERDEM10**********

Çevrimdışı ilginç

• Usta Kampanyacı
adanada yokmus  arkadaslar nerye maıl attınız ???

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
bugün kartıma yüklenmişti harcadım çek olarakda basıtırp kullanabiliyorsunuz arkadaşlar sorun olursa referans olarak müşteri hizmetlerine  söyleyin 7 çağrı açtırdım bayada aramıştım o arkadaşım almış indirim.. ona demişsiniz hepiniz faydalanablirsiniz diye