Gönderen Konu: Lipton  (Okunma sayısı 13393 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Optimus Prime

• Usta Kampanyacı
Ynt: Lipton
« Yanıtla #20 : 15 Mart 2011, 10:11:49 »
açıklama yapıyorlar sürekli, başlayamadılar bir türlü  :P

Her gün sorulacak sorulara doğru cevap veren her 50. kişiye Lipton'dan Piramit Poşet Çay hediye:) Haydi bu şansı sende yakala!

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #21 : 15 Mart 2011, 10:16:09 »
insanı salak yerine koymaya başladılar. pazar gününden bu yana ha sorduk ha sorucaz modundalar.. >:(
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 15 Mart 2011, 10:58:14 »
her 50. bu kez biraz sorlaşmıs..İyi olan kazansın  ;D ;D

Çevrimdışı adaekin

• Usta Kampanyacı
  • CANIM OĞLUM,SEN BENİM HERŞEYİMSİN:))
« Yanıtla #23 : 15 Mart 2011, 14:42:43 »
ya arkadaşlar;ben bu face kampanyalarını hep es geçiyorum.çünkü facem yok.bu yorumlarda hani tıklanamayan isimler var ya,onlar da mı face olmayanlar acaba.içim gidiyor ya,facesiz katılamam mı?olmazsa oğlumunkiyle katılayım artık bari.onu da istemiyorum,herkes kampanyaları görsün,off bu face kampanyaları çok üzüyor beni çoook :-\
**ADA**
Satır sonuna sığmayan bir sözcük gibi anladığım yerden bölünüyorum kendime. Ötesi yok; bir kısa çizgi, bir kesik cümleyim...

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #24 : 15 Mart 2011, 14:44:51 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ya arkadaşlar;ben bu face kampanyalarını hep es geçiyorum.çünkü facem yok.bu yorumlarda hani tıklanamayan isimler var ya,onlar da mı face olmayanlar acaba.içim gidiyor ya,facesiz katılamam mı?olmazsa oğlumunkiyle katılayım artık bari.onu da istemiyorum,herkes kampanyaları görsün,off bu face kampanyaları çok üzüyor beni çoook :-\

canım facede herkes herkesi görmezki. arkadaş listene istemediğin kişileri eklemezsin olur biter. sadece kampanyalar için kullanırsın  ;) bence aç bi face bi çok kampanya facede..
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 15 Mart 2011, 14:46:48 »
katıl ne olacak görürlerse görsünler ben foto,video ne varsa koyuyorum,zaten facedeki yarışmalar soru-cevaplı da var bunda hiç bir mahzur olmaz,ya da kampanya adıyla bir face aç olsun bitsin :)

Çevrimdışı adaekin

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 15 Mart 2011, 14:50:14 »
ya haklısınız aslında boşuna kaybediyorum bu kampanyaları.
bi de bişey sorucam.oğluma ait face i kullansam,katıldığım kampanyalar duvarda gözüksün istemiyorum.kampanyalara katılınca duvarda gözükmesini engelleyebiliyormuyuz.
**ADA**
Satır sonuna sığmayan bir sözcük gibi anladığım yerden bölünüyorum kendime. Ötesi yok; bir kısa çizgi, bir kesik cümleyim...

Çevrimdışı enavci

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 15 Mart 2011, 15:03:56 »
oglunuz 18 yasin altindaysa odule hak kazanamazsiniz
eger duvarinizda gorunsun istemiyorsaniz kosedeki carpi isaretinin ustune gelip "gonderiyi kaldir" diyebilirsiniz

Çevrimdışı adaekin

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 15 Mart 2011, 15:15:31 »
teşekkürler arkadaşlar ben şuna bi çözüm bulayım artık. :)
**ADA**

Çevrimdışı adaekin

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 15 Mart 2011, 15:16:35 »
oglunuz 18 yasin altindaysa odule hak kazanamazsiniz
eger duvarinizda gorunsun istemiyorsaniz kosedeki carpi isaretinin ustune gelip "gonderiyi kaldir" diyebilirsiniz
ha bu arada oğlum 5 yaşında,ve biz ona doğum tarihini değiştirip açmıştık,o da olmaz yani doğru mu anladım  ???
**ADA**