kanka lafı sakat ama katıldık bakalım. Belki de yazar da benim kafadadır ben artık dizileri takip edemiyorum. Okuruz
cevaplar iin teşekkürler hepsi dogru
tesekkurler arkadaslar katildim
teşekkürleeeer, sayenizde şip-şak cevapladım...
kısmet artık, inşallah ilk 100 ün içine girebiliriz...
çok tşkler arkadaşlar sayesinizde hepsi doğru bana kalsaydı ooo 3 tane doğru çıksa iyidi
cnbce dergi alın ordada kanka av rehberi var 3.5 tl kanka kanununu daha önce vermişti cnbce dergi
*Yarışma 24 Mart 2011'de başlayıp, 8 Nisan 2011 tarihinde sona erecektir.
*Yarışmanın sonlandığı tarih itibarı ile en az hatayla testi çözen ilk 100 kişi ödül kazanacaktır.
*Yarışma sonucu belirlenen 100 kişi "Kanka Kanunu" adlı kitabı kazanacaktır.
*Her yarışmacı, yarışmaya bir kez katılma hakkına sahiptir.
*18 yaşından küçükler yarışmaya katılamaz, herhangi bir ödüle hak kazanamaz.
*Yarışmacılar, katılım formunda yer alan bilgilerin tamamının doğru olduğunu kabul ve taahhüt ederler. Aksi durumda hiçbir şekilde hak iddia edemezler.
*Katılımcıların herhangi bir şekilde hile yaptıkları tespit edildiği takdirde hukuki yollara başvurulacaktır.
*Doğuş Yayın Grubu çalışanları yarışmaya katılıp kazansalar bile ödül almaya hak kazanamazlar.
*Kazananların belirlenmesinde Doğuş Yayın Grubu verileri esastır. Katılımcının buna herhangi bir itirazı olamaz.
*Kazanılan ödüller, en geç iki ay içerisinde CNBC-e tarafından talihlilere teslim edilecektir.
*Kargo veya postada yaşanabilecek gecikme veya kayıptan dolayı Doğuş Yayın Grubu sorumlu tutulamaz.
katıldık bakalım hayırlısı
cevaplar için çok teşekkürler.hepsini doğru yaptım sayenizde