0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin20 liralık çeki olan var mı ? ne alcannn
20 liralık çeki olan var mı ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin20 liralık çeki olan var mı ? ne alcannn Çizmeeeeeeeeeeeeee Bir haftada limango sayesinde battım bu son alışverişim olacak ama çeklerim bitti.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin20 liralık çeki olan var mı ? ne alcannn Çizmeeeeeeeeeeeeee Bir haftada limango sayesinde battım bu son alışverişim olacak ama çeklerim bitti. ben kullanamadm daha yaa al canm güle güle giiyy
ben bir kere çek kullandım sonra bakşa bir maiile üyelik açtım yine 20 tl hesabıma yüklendi ama kullanmak istediğmde şifre sms doğrulaması istedi . telefonumu yazdığımda bu telefon başka bir üyemize kayıtlı diyor. ne yapmam gerekiyor acil yardım lütfen...
ben kullanamadm daha yaa al canm güle güle giiyy
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bir kere çek kullandım sonra bakşa bir maiile üyelik açtım yine 20 tl hesabıma yüklendi ama kullanmak istediğmde şifre sms doğrulaması istedi . telefonumu yazdığımda bu telefon başka bir üyemize kayıtlı diyor. ne yapmam gerekiyor acil yardım lütfen...yeni açtığın hesaptaki hediye çekini diğer hesabına aktarıp kullan.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin20 liralık çeki olan var mı ? ne alcannn Çizmeeeeeeeeeeeeee Bir haftada limango sayesinde battım bu son alışverişim olacak ama çeklerim bitti. ben kullanamadm daha yaa al canm güle güle giiyy kullanamadın mııı ben alışveriş çılgınıyım sanırım, her gün alacak bişey buluyorum 10 gündür, iç çamaşırından pijamaya, monttan babete o kadar çok şey aldım kiii bugün de dayanamadım aldım bişeyler bence bulaşmaaaaa