Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinErdemide mod yapalımda şu sözünü geri alsın o zaman..
Mod olursam hiç konuşmam bile![]()
![]()
Çokk kıskanıyo bizim mod olmamızııı![]()
bütün modları değilde seni çok kıskanıyom yaa![]()
bilgisayar kullanmayı bile benden öğrendin
![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinErdemide mod yapalımda şu sözünü geri alsın o zaman..
Mod olursam hiç konuşmam bile![]()
![]()
Çokk kıskanıyo bizim mod olmamızııı![]()
bütün modları değilde seni çok kıskanıyom yaa![]()
bilgisayar kullanmayı bile benden öğrendin
![]()
Biliyorumm en çok beni kıskandığınııo yüzden karalamaya çalışıyosun yok bilgisayar kullanamıyo bilmem nee
![]()
Ben de kıskanç kampanyacı olmak istiyorum,ne yapmam gerek![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen de kıskanç kampanyacı olmak istiyorum,ne yapmam gerek![]()
sıranı beklemen lazım senden önce çok istek var![]()
önce ben mod olacam sonra diğer isteyenler kıskanç kampanyacı olacak sonra sen
![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen de kıskanç kampanyacı olmak istiyorum,ne yapmam gerek![]()
sıranı beklemen lazım senden önce çok istek var![]()
önce ben mod olacam sonra diğer isteyenler kıskanç kampanyacı olacak sonra sen
![]()
![]()
banane,benim mesaj sayım sizinkini döver,ben en öndeyim hıh![]()
1 seneden bişi olmaz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGülhan fazla şansını zorlama modluğun da gidecek, Rengi gitmiş, solmuş mod yazın daAmannn yanlışlıkla forumdan banlanmıyımdabenim kıskançlığımı görmek isteyenler profilimden bakabilirler burdan çok zorlamıyım da modluğumm gitmesinn
![]()
![]()
![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ama bu profil benmmmm![]()
![]()