0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinselva bizim adresleri kaybetti herhalde gelen birşey yok diğer blog kazananlarına çabuk ulaştı bizim makarnalar niye gelmedi acaba 2 kez yolladım adresleri bende anlamadım bu gecikmeyi...firmadan cevap geldimi acaba.halen gelmedide bize yollamicaklar galibasanırım ayda yılda bir kazanıyom ondada gelmedi.ne olucak bakalım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinselva bizim adresleri kaybetti herhalde gelen birşey yok diğer blog kazananlarına çabuk ulaştı bizim makarnalar niye gelmedi acaba 2 kez yolladım adresleri bende anlamadım bu gecikmeyi...firmadan cevap geldimi acaba.halen gelmedide bize yollamicaklar galiba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinselva bizim adresleri kaybetti herhalde gelen birşey yok diğer blog kazananlarına çabuk ulaştı bizim makarnalar niye gelmedi acaba 2 kez yolladım adresleri bende anlamadım bu gecikmeyi...firmadan cevap geldimi acaba.halen gelmedide bize yollamicaklar galiba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinselva bizim adresleri kaybetti herhalde gelen birşey yok diğer blog kazananlarına çabuk ulaştı bizim makarnalar niye gelmedi acaba 2 kez yolladım adresleri bende anlamadım bu gecikmeyi...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinselva bizim adresleri kaybetti herhalde gelen birşey yok diğer blog kazananlarına çabuk ulaştı bizim makarnalar niye gelmedi acaba
selva bizim adresleri kaybetti herhalde gelen birşey yok
merhaba ayakkabı çekilişi neoldu sonuçlar daha açıklanmadı
Selva için başka bir yetkili adresleri tekrar istedi.Sanırım bu sefer gönderim olacak
selva geldi canım teşekkür ederim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinselva geldi canım teşekkür ederim.Afiyet olsun