0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaklıma mut ilçesi için sloganları geldi "sen Mutlusun büyük düşün Mutu nerden biliosun
aklıma mut ilçesi için sloganları geldi "sen Mutlusun büyük düşün
ben açacaktım ama silinir diye açmadım , bu ikisi aynı değil galiba Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben açacaktım ama silinir diye açmadım , bu ikisi aynı değil galiba Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin iyiymis ama çok fazla kapsamlı, bunda kazanmak mümkansız gibi. Her konu hakkında ayrı ayrı ödül olsa iyiymis ginede güzel
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben açacaktım ama silinir diye açmadım , bu ikisi aynı değil galiba Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin iyiymis ama çok fazla kapsamlı, bunda kazanmak mümkansız gibi. Her konu hakkında ayrı ayrı ödül olsa iyiymis ginede güzel Mümkansız teriminide ilk defa duyuyorum ama tdk'ye girse pekte fena olmaz aslında