0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oo tebrikler forumumuz kazandı bizlerde krem kazandık çok sevindim adres vermişmiydik acaba üye olurken anlamadım nasıl gelcek kremlerimiz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBaşka forum adına siz mi açtınız bu zinciri bilmiyorum ama buradan oy toplamaya çalıştınız. Bu yüzden ceza aldınız. Şimdi de çıkmışsınız, biz kazandık diyorsunuz. Bunun normal bir davranış olmadığının farkındasınız. Evet zinciri ben kurdum ben kazandım.. Burda oy toplamaya çalışmadım oyların hepsi o forumdan geldi.. Konunun açıldıgı ilk an bi belirsizlik vardı o zaman daha admin zincir oluşturmamıştı.. Bende açtım ve yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorum. Zaten saniyesinde ceza vermiştin.. Kimse görmedi yani benim oy istediğimi.. Benim yerime hilecilerden biri kazansaydı bu kadar tepki görmezdi kesin. Yinede sağolun her türlü eleştiriye açığım haklı yada haksız olsada..
Başka forum adına siz mi açtınız bu zinciri bilmiyorum ama buradan oy toplamaya çalıştınız. Bu yüzden ceza aldınız. Şimdi de çıkmışsınız, biz kazandık diyorsunuz. Bunun normal bir davranış olmadığının farkındasınız.