Gönderen Konu: DenedimBiliyorum Total Effects - Kazananlar  (Okunma sayısı 7371 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
Ynt: DenedimBiliyorum Total Effects - Kazananlar
« Yanıtla #60 : 09 Mart 2011, 22:09:27 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
oo tebrikler forumumuz kazandı bizlerde krem kazandık çok sevindim :) adres vermişmiydik acaba üye olurken anlamadım :D nasıl gelcek kremlerimiz ???

iletişime geçeceğiz demişler ama mail atacaklar herhalde
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #61 : 09 Mart 2011, 22:09:39 »
iletişime gececeklermss Pınarcımmm :) :-*

Çevrimdışı nisan34

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #62 : 09 Mart 2011, 22:10:44 »
forumumuz birinci olmuş oleeeeeyyy  :D  kazanmışız, çok sevindim :D tebrikler
Çekilen Kahra Lûtuf, Çileye İhsanmı Desem?...

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #63 : 09 Mart 2011, 22:12:31 »
Başka forum adına siz mi açtınız bu zinciri bilmiyorum ama buradan oy toplamaya çalıştınız. Bu yüzden ceza aldınız. Şimdi de çıkmışsınız, biz kazandık diyorsunuz. Bunun normal bir davranış olmadığının farkındasınız.

Evet zinciri ben kurdum ben kazandım.. Burda oy toplamaya çalışmadım oyların hepsi o forumdan geldi.. Konunun açıldıgı ilk an bi belirsizlik vardı o zaman daha admin zincir oluşturmamıştı.. Bende açtım ve yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorum. Zaten saniyesinde ceza vermiştin.. Kimse görmedi yani benim oy istediğimi.. Benim yerime hilecilerden biri kazansaydı bu kadar tepki görmezdi kesin. Yinede sağolun her türlü eleştiriye açığım haklı yada haksız olsada..

Eğer o cezayı ben verseydim o kadar hafif olmazdı! Ne yaptığınızı herkes görüyor! Link açmanız değildi konu, biliyorsunuz. Başka forumun adıyla link açmanızdı konu. Bunu çok iyi biliyorsunuz!
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin