almak istemeyen profilindeki adres kısmını boş bıraksın.istanul dışı kimbilir kaç lira tutar..
profil resmini değiştir bölümüne girin orda gizlilik var göster gösterme bölümleri cep telefonu göster olarak ayarlı , ben gösterme dedim haberiniz olsun
silsekmi adreslerimizi ne yapsak..
ayy eskişehirdeyim 13 tutarsa iyi ama ya daha fazla tutarsa.bide satamazsam ben onu

elimde kalır.üff naapsamki
kargo alıcıya aittir diyor nesini sorcan?profilden adres kısmını bulabilen varsa söyleyebilir mi acaba?
kargo ücretini sordum nesi olcaktı
almayı düşündüğüm bir üründü kargo ücreti ürünün fiyatından düşük olduğu için adresi yazdım
kargo ücreti hangi kargoyla geleceğine göre değişiyor tabik.hangi kargo olduğunu bilsek sitesinden sorgulardık ücreti.
eve teslim diye fazla mı tutuyor? ben hep eve teslim istiyorum ama sürat ve yurtiçi hariç oturduğum yere kargo gelmiyor. gelin şubeden alın diyolar
arkadaşlar bende kazandım ama 66 milyon yazıyor fiyatı bence minimum 7 yada 8 milyondur kargo ücreti zannetmiyorum 10 olsun gerçekten değerli bir ürün
ne 66 sı ya hepsiburada.com da 33 e almayanı dövüyorlar reklamın alemi yok

ben hep kargoyla çalışıyorum istanbul bayrampaşa beylikdüzü dosya bildiğin 5 tl yurtiçi kargo aras mng kremi 7-8 tl ye getircek şaşırırım

sürat kargo zaten yada ptt kaybolma ihtimali çok yüksek....