0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya ben iletişimden yazdım ama geri dönen olmadı bana
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya ben iletişimden yazdım ama geri dönen olmadı bana bend e yazdım yarın akşama cevap gelmezse mesaj manyağı yapalım onları tatlım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapiniçindeki kağıda baktım ama yaş ibaresi göremedim.. kaç yaş için kullanılabiliyor acaba..35 yaş üstü olması lazım
içindeki kağıda baktım ama yaş ibaresi göremedim.. kaç yaş için kullanılabiliyor acaba..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapiniçindeki kağıda baktım ama yaş ibaresi göremedim.. kaç yaş için kullanılabiliyor acaba..35 yaş üstü olması lazım o zaman kullanamıcam.. avon satan birine verimde satsın bari
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrikler. AVON’dan ANEW Clinical Serum Kazandınız!Sıkılaştırıcı ve toparlayıcı serum hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen tıklayın.Önemli Not: Profilinizdeki “Kişisel Bilgilerim” kısmına açık adresinizi ve telefon numaranızı lütfen yazın. Profilinizde iletişim bilgileriniz bulunmuyorsa ödül için hiçbir hak iddia edemezsiniz.Kargo bedeli talihliye aittir.normal fiyatı 32 tl civarı
Tebrikler. AVON’dan ANEW Clinical Serum Kazandınız!Sıkılaştırıcı ve toparlayıcı serum hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen tıklayın.Önemli Not: Profilinizdeki “Kişisel Bilgilerim” kısmına açık adresinizi ve telefon numaranızı lütfen yazın. Profilinizde iletişim bilgileriniz bulunmuyorsa ödül için hiçbir hak iddia edemezsiniz.Kargo bedeli talihliye aittir.