teşekkürler yanlış anlamadım hepinizin çok saygılı insanlar olduğunu biliyor arkadaşlar...dilerseniz kaldırabilirsinizde benim için sorun olmaz ben görevimi yaptım sonuçta
bence doğru olanı yaptınız onu şikayet etme bunu şikayet etme nereye kadar
hiç günahımız yokken biz bloggerlar susturulduk bunlar hayli hayli kapanmalı hatta herkese bu sayfayı ileticeğim onlarda şikayet etsinki bidaha açmasınlar !
Bi daha açarlar hemde büyük bi zevkle.. Şimdi aratmaya kalksam en az 50 tane buna benzer sayfa çıkar. Bunlar müslümanlara inat böyle sayfalar açıyolar.. Bizim inat etmemiz bu olaya nefretle yaklaşmamız onların hoşuna gidiyo.. Eee ne kadar çok Müslüman'a ulaşırlarsa o kadar iyi.. ''Şeytanın dostları'' diye aratırsanız konu ile ilgili bilgiler mevcut..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
ben açılması ve şikayet edilmesi taraftarıyım bizi bilgilendiren arkadaşımızıda teşekkür ederim
her düşünceye saygım sonsuz ama bloggerlar olarak biz susturuluyorsak bunlar hayli hayli susuturlmalı istediği kadar açılsın eğer onlar açmaktan sıkılmıyorsa bizde şikayet etmekten sıkıllmayız şahsen ben sıkılmam onların işi yoksa benimde işim yok
ben sayfayı göremedim zaten kapatılmış iyiki ama az çok tahmin edebiliyorum nasıl bir sayfa olduğunu ama bende böyle sayfaların şikayet edilmesi taraftarıyım serbest bırakırsak alır başını gider bu tür şeyler birilerinin bunlara dersini veermesi gerekli.