Gönderen Konu: Nacizane öneri  (Okunma sayısı 1094 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
Nacizane öneri
« : 02 Mart 2011, 19:02:28 »
sizinlede paylaşayım istedim arkadaşlar

bugün ablamın yanına gittim bir kargoda mhs kendisi, çok yoğun olunca hadi size yardım edeyim dedim.oturdum pc başına  :D teslim edilen kargoları düştüm o on bir karar aldım, bundan sonra o an deprem olsa okunaklı yazıcam adımı soyadımı zor işmiş arkadaşlar valla, biz aman nolcak diye acele yazıyoruz ama valla okunmuyor bugün anladım bende  ;D ;D
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı emma_287

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Nacizane öneri
« Yanıtla #1 : 05 Mart 2011, 18:51:38 »

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

bugün ablamın yanına gittim bir kargoda mhs kendisi, çok yoğun olunca hadi size yardım edeyim dedim.oturdum pc başına  :D teslim edilen kargoları düştüm o on bir karar aldım, bundan sonra o an deprem olsa okunaklı yazıcam adımı soyadımı zor işmiş arkadaşlar valla, biz aman nolcak diye acele yazıyoruz ama valla okunmuyor bugün anladım bende  ;D ;D
:D :D

Çevrimdışı semihsamsun

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 05 Mart 2011, 18:57:42 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Şimdide Türkçe sini alsak :D

tamam tamam şakaydı :)

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 05 Mart 2011, 23:50:29 »
valla arkadaş kısaca adlarımızı düzgün yazalım zira pcye kayıt yaparken okuması çok zor oluyor ;D ;D
Geçmiş tozdur, üfle gitsin