Gönderen Konu: Bedava Dondurma Günü / 12 Nisan  (Okunma sayısı 1472 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
Bedava Dondurma Günü / 12 Nisan
« : 06 Nisan 2011, 14:06:03 »
Ben&Jerry’s, “Bedava Dondurma Günü”nü 12 Nisan’da Tüm Dünyayla Eş Zamanlı Olarak Kutluyor. Ben&Jerry’s Möörkestra ekibi 9 Nisan’da sokaklara çıkacak, kocaman parçalı, kocaman lezzetli, eğlenceli mi eğlenceli dondurmaların 12 Nisan’da bedava dağıtılacağını “möö”leyerek duyuracak.

Dünyanın en kocaman parçalı, en sorumluluk sahibi ve en eğlenceli dondurması Ben&Jerry’s, Türkiye’de dördüncü yaşını profesyonel müzisyenlerden oluşan Möörkestra eşliğinde kutluyor. 9 Nisan’dan itibaren İstanbul sokaklarında gezerek Ben&Jerry’s’in doğum gününü “möö”lü şarkılar ve bestelerle kutlayacak olan Möörkestra, üç gün sürecek kutlamaları 12 Nisan “Bedava Dondurma Günü”nde Ben&Jerry’s satış noktalarını gezerek sonlandıracak.

25 ülkeyle beraber Türkiye’de de heyecanla beklenen “Bedava Dondurma Günü”nde, istediğiniz en kocaman parçalı dondurmayı bedava alabilir, dünyanın en eğlenceli dondurmasının lezzetini doya doya yaşayabilir ve Möörkestra’ya “möö”leyerek eşlik edebilirsiniz. Geçen yıl tüm dünyada dağıtılan 1 milyon dondurma ile tutkunlarını gülümseten “Bedava Dondurma Günü” etkinliği, bu yıl 12 Nisan günü, saat 13.00 – 20.00 arasında Ben & Jerry’s satış noktalarında gerçekleştirilecek.

33 Yıldır Süren Bir Lezzet Geleneği

Ben&Jerry’s’in hikayesi 1978 yılında Ben ve Jerry isimli iki okul arkadaşının, Amerika’nın karla kaplı Vermont eyaletinde bir benzin istasyonunda açtıkları dondurma dükkanıyla başladı. Çok başarılı geçen bir yılın ardından Ben ve Jerry, dondurma dükkanlarında sadık müşterilerini ücretsiz dondurma ile ödüllendirmeye karar verdi. Böylelikle “Bedava Dondurma Günü” 33 yıldır devam eden bir kutlama haline geldi.

Dünyanın en eğlenceli dondurması Ben&Jerry’s, hayranlarını “Bedava Dondurma Günü”nü kutlamaya davet ediyor. “Bedava Dondurma Günü” kutlanan mağazalar şöyle:

- Ben&Jerry’s Bağdat Caddesi, Erenköy
- Kanyon Alışveriş Merkezi Cinebonus Sineması
- Meydan Alışveriş Merkezi Cinebonus Sineması
- Acarkent Collesium
- Ankara Panora Cinebonus Sineması
- Ankara Gordion Cinebonus Sineması
- Ankara Bilkent Cinebonus Sineması
- Capacity Alışveriş Merkezi Cinebonus Sineması
- Palladium Alışveriş Merkezi Cinebonus Sineması

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
Ynt: Bedava Dondurma Günü / 12 Nisan
« Yanıtla #1 : 06 Nisan 2011, 15:49:04 »
ben hatırladım bunu, geçen sene de olmuştu
sonra vermemişler miydi, bir dondurma alana 1 top mu bedavaydı ne öyle bişidi... >:(

Çevrimdışı esran

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 06 Nisan 2011, 16:16:51 »
Zaten bizim buralarda yok :)
http:// birfarkyaratmak.blogspot.com

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 06 Nisan 2011, 21:38:42 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben hatırladım bunu, geçen sene de olmuştu
sonra vermemişler miydi, bir dondurma alana 1 top mu bedavaydı ne öyle bişidi... >:(
Geçen sene ben de yemiştim mayıs ayı gibi vermişti diye hatırlıyorum,dondurması çok güzel dondurma günü demişler ancak verdikleri yalnızca bir top istanbulda 5 veya 6 şubesi var ama bu seferde belli mağazaları belirtmişler citys yok :P çok cimriler. :(

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 06 Nisan 2011, 21:39:58 »
ver işte birer kutu yaa :D

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #5 : 06 Nisan 2011, 23:23:29 »
1 top mu hadi ya  ??? yaramaz
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 07 Nisan 2011, 20:01:52 »
maksat tanıtım işte :)

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 07 Nisan 2011, 21:08:16 »
Gidecek olanlara afiyet olsun :)