iyi günler arkadaşlar
içimizden bazıları puan olarak 0 vermekte. Çünkü bana sadece bu sitedekiler oy veriyor ve yaklaşık 10 kişi oy vermiş puanım 3,37 den 3,36 ya düşmüş.lütfen 0 puan verenler hiç oy kullanmasın. 10 puan verenlere teşekkür ederim.
haklısın bende her sabah puanım düşmüş olarak uyanıyorum
BEN 10 VERDİKLERİMİN ÖZELİNE ATIYORUM.İSTEYEN HERKESEDE ATABİLİRİM.AMA ÇOĞU 10 VERDİĞİM KİŞİNİN DE BANA DÖNMEDİĞİ ÇOK OLUYOR.YANLIŞ ANLAŞILMASSIN DÖNMEYENLER DE 1 VERİYOR DEMİYORUM AMA.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin ark bugünkü desteklerinizi bekliyorum. bu sayfada kayıtlı olan herkese 10 verdim
Arkadaşlar listeyle uğraşmak zor geliyor.bazı arkadaşlar puan olarak gerideler zaten,pek ilğilenmiyolar herhalde,aktif olan kişlere de oyumu kullandım.
--------------------------------------------------------------------------------
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin10 yıldız vererek destek olursanız sevinirim
isteyen varsa Bende oy verdiklerimizn özeline puanlarını gönderebilirim
genelde bende özelden ispatlı kanıtlı mesaj atıyorum. herkes bir şekilde emek sarf ediyor 1 vererek kimsenin eline bir şey geçmez.Oğum için 5. olsam yeter
kimsenin emeğini boşa harcamayalım arkadaşlar yazıktır
şimdiye kadar oy veren arkadaşlara teşekkür ederim dün 3.30 olan puanım bugün 3.10 a düşümüş sürekli aynı durumla karşılaşıyorum o nedenle artık devam etmek istemiyorum sizlerde boş yere vakit kaybetmeyin devam edecek arkadaşlara 10 puanla desteklemeye devam edeceğim şansınız bol olsun